A dat cărţile pe faţă! Cum a reuşit Oana Roman să cumpere vila de 160.000 de euro: "Nu mi-au venit bani din cer"

+3 click pentru
galerie

A dat cărţile pe faţă! Cum a reuşit Oana Roman să cumpere vila de 160.000 de euro: "Nu mi-au venit bani din cer" © Instagram

Mulţi ani, Oana Roman a locuit la bloc. Anul acesta, după ce s-a săturat de problemele cu vecinii, a pus piciorul în prag şi a scos banii! 160.000 de euro pentru o super vilă din Pipera. Imediat, a apărut şi întrebarea: cum a făcut atâţia bani? Ei bine, vedeta a dat cărţile pe faţă şi nu a lăsat loc de interpretări.

Oana Roman se pregăteşte să se mute în noua casă, alături de fiică, soţ şi mama Mioara Roman. La finalul lunii august, vedeta a semnat contractul şi a început pregătirile. Încă puţin şi marea dorinţă i se va împlini. Din luna noiembrie, Oana Roman şi cei dragi ei se vor bucura de 300 de mp, 4 dormitoare, 2 livinguri, garaj, terase și o curte de 1000 de mp.

Când s-a aflat câţi bani a scos din buzunar pentru acest imobil, respectiv 160.000 de euro, mulţi s-au întrebat "De unde?". Pentru că nu a dorit să-şi lase admiratorii cu o impresie greşită, Oana Roman a mărturisit că nu i-au căzut bani din cer! A vândut apartamentul în care locuia şi, mai mult, a plecat de acasă în fiecare zi de la primele ore ale dimineţii pentru a organiza fel de fel de evenimente importante, care, desigur, i-au adus un plus financiar.

"Eu am vândut apartamentul în care locuiam ca să pot să-mi cumpăr casa asta. Nu mi-au venit bani din cer. E adevărat că îmi merge bine în ultima vreme, organizez multe evenimente importante, dar totuşi nu câştig atât de mult pe cât aş merita eu. Nu înseamnă că mă scald acum în bani, nu e chiar aşa. Eu mă trezesc cu noaptea în cap şi mai vin acasă după miezul nopţii. Am noroc cu Marius, că stă cu copilul", a declarat Oana Roman pentru Click!.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro