Cum a șocat-o Cornel Galeș pe Ileana Ciuculete. De 1 martie, i-a „comandat” o limuzină cu stripperi!

+3 click pentru
galerie

Cum a șocat-o Cornel Galeș pe Ileana Ciuculete. De 1 martie, i-a „comandat” o limuzină cu stripperi! © Arhivă

Relația dintre Cornel Galeș și Ileana Ciuculete a fost una amplu discutată, mai ales după moartea artistei. Putem înțelege și de ce, având în vedere că anumite aspecte ale poveștii lor de dragoste au fost controversate. De exemplu, putem să ne amintim de cadoul inedit pe care Cornel Galeș l-a făcut artistei, cu ocazia unui Mărțișor.

În 2012, de 1 Martie, Cornel Galeș i-a făcut Ilenei Ciuculete un cadou inedit. În timp ce majoritatea bărbaților s-ar fi gândit la un simplu mărțișor sau la un buchet de flori, Cornel Galeș a preferat să apeleze la o idee mai atipică: niște stripperi!

Cadoul inedit făcut Ilenei Ciuculete, de 1 Martie

Nu a fost îndeajuns să îi „comande” stripperii. La vremea respectivă, presa scria despre un adevărat plan întocmit de Cornel Galeș, care părea hotărât să își surprindă soția cu o idee extrem de nebunatică.

Galeș a avut grijă să îi trimită artistei la ușă o limuzină superluxoasă. Atunci când Ileana Ciuculete a dat cu ochii de mașină, nu putem decât să presupunem că a fost foarte încântată. Ar fi fost în sine un cadou nemaipomenit, dar atunci când s-a urcat în limuzină: surpriză! Acolo o așteptau doi tineri bine lucrați, la bustul gol, angajați de Cornel Galeș să îi facă soției un număr fierbite de striptease.

Bineînțeles, se pare că Ileana Ciuculete a fost foarte măgulită și a fost nevoită să dea pe gât două pahare de șampanie ca să poată face față emoțiilor.

Din păcate, viața Ilenei Ciuculete a fost curmată rapid, de o boală crâncenă. Artista a murit pe 14 martie 2017, la 64 de ani, în timp ce Cornel Galeș s-a stins pe 30 noiembrie 2019, în urma unui accident rutier.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro