Cum află Anamaria Prodan că soțul îi ascunde o surpriză. Ce îl tradează pe Reghe: "Își dă toată silința!"

Cum află Anamaria Prodan că soțul îi ascunde o surpriză. Ce îl tradeaza pe Reghe: "Își dă toată silința!" © captura foto

Anamaria Prodan reușește de fiecare dată se afle de surprizele pe care soțul i le pregătește. Chiar dacă încearcă să o surprindă de fiecare dată cu ceva extravagant, Laurențiu Reghecampf este mereu dat de gol, iar Anamaria deja știe cum să facă acest lucru.

După mulți ani de căsnicie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se cunosc în totalitate și fiecare îi știe defectele și calitatile celuilalt. Atunci când vine vorba de surprize, vedeta este ea cea care are mereu grijă ca totul să fie bine pus la punct și nimeni să nu afle de ce pregătește, însă nu același lucru îl poate spune și din partea lui Reghe.

Chiar dacă acesta îi face deseori cadouri extravagante și vacanțe de Lux, Anamaria știe deja de toate pentru ca reușește din privire să afle totul. 

”În familia noastră eu sunt respobabilă cu surprizele. Eu în continuare îl surprind. El se chinuie de foarte multa vreme să-mi facă o surpriză. Când încearcă și își dă toată silința,  aflu în secunda doi, îl cunosc după miros, când face ochii mici, când îi sclipesc ochii”, a povestit aceasta în cadrul reality show-ului de la Antena Stars, “Prodanca și Reghe. Prețul succesului”.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro