Cum arată Alina Eremia, după ce s-a operat la nas. Primele imagini / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Cum arată Alina Eremia, după ce s-a operat la nas. Primele imagini / VIDEO © Instagram / Captură Video

Pentru Alina Eremia, anul 2020 a început deja cu niște schimbări și evenimente majore. Artista s-a operat la nas, fiind foarte bucuroasă ca reușit să scape astfel de o neplăcută problemă de sănătate. Stă bine și pe plan profesional, lansând prima piesă în care îi „apare” și noul ei nas.

Alina Eremia a lansat videoclipul „Aripi de vis”, oferind primele imagini după ce a apelat la ajutorul medicilor pentru remodelarea nasului.

Artista spune despre piesa ei că este definită de cuvântul „regret” și de faptul că mulți dintre noi nu apreciem oamenii iubiți decât atuci când este foarte târziu. Ca de fiecare dată, a pus mult suflet și muncă în piesa cea nouă.

Alina Eremia, primele imagini cu nasul cel nou

Și totuși, printre toate concertele și filmările și promovările, Alina Eremia a găsit timp și pentru o vizită la medicul estetician. Vedeta s-a operat la nas, pentru a scăpa de deviația de sept ce îi îngreuna până și cântatul.

„La inceputul lui 2020, mi-am facut interventia de deviație de sept și sunt foarte fericită că am scăpat de problema asta care îmi dădea multe bătăi de cap și îmi îngreuna cântatul,” a spus Alina Eremia, potrivit Click!

Pe rețelele de socializare, după ce a ieșit din sala de operație, Alina Eremia a mărturisit că problema se agravase din cauză că tot amânase intervenția. Au existat chiar și complicații.

„Am făcut rinită cronică”, a scris Alina. „Mi-a fost teamă, știam de metodele clasice de operație și de asta am evitat mult timp să fac asta. Tehnologia a evoluat, și acum operația e mult mai puțin agresivă. Recuperarea este mult mai rapidă, mai ușoară. Sunt multe avantaje.”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro