Ai văzut-o pe Ana Mocanu nemachiată? Așa arată fosta asistentă a lui Capatos, fără toate „artificiile”! FOTO

+4 click pentru
galerie

Ai văzut-o pe Ana Mocanu nemachiată? Așa arată fosta asistentă a lui Capatos, fără toate „artificiile”! FOTO © Instagram

Făcea furori în emisiunea lui Capatos, iar acum preferă să își petreacă timpul într-un mic con de umbră! Ana Maria Mocanu trăiește departe de lumina reflectoarelor, dar asta nu înseamnă că nu poate arăta de parcă încă ar face-o!

Pe Ana Maria Mocanu o știu mulți din vremurile ei la „Un Show Păcătos”, acolo unde încânta privirile masculine cu ținutele și machiajul sexy.

Dar așa ai mai văzut-o? Fosta asistentă TV a avut curajul de a le arăta tuturor cum este ea, de fapt, în spatele tuturor „artificiilor” de înfrumusețare.

Drama prin care a trecut Ana Maria Mocanu

În urmă cu ceva timp, la emisiunea „Acces Direct”, Ana Maria Mocanu a vorbit despre una dintre cele mai cumplite perioade din viața ei. Focoasa brunetă s-a ales cu o boală care îi putea fi fatală și cu greu își amintește de momentele în care s-a temut foarte mult pentru viața ei.

„Am suferit de malarie. Este o boală infecţioasă care provoacă deces. M-am îmbolnăvit la vârsta de 11 ani şi a recidivat de trei ori. Eu am locuit în Africa trei ani. Organismul meu a cedat la un moment dat, însă acum sunt bine”, a mărturisit Ana Maria Mocanu pentru emisiunea „Acces Direct”, în urmă cu câțiva ani.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro