Cum arată Carmen de la Sălciua fără strop de machiaj, dar și fără sutien / FOTO

+2 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua, fără sutien © Arhiva

Nu este pentru prima dată când Carmen de la Sălciua își arată adevărata înfățișare. Vedeta s-a lăsat de multe ori footgrafiată fără stop de machiaj, cum a făcut și de această dată, doar că, surpriză! Fanii au rămas șocați să o vadă pe artistă fără machiaj, dar și fără... sutien.

Da, da! Carmen s-a filmat pentru a-și anunța fanii de următorul eveniment, însă a uitat un mic detaliu. Dacă nu este prima dată când se arată fără machiaj, ei bine, Carmen a mai făcut un pas. Vedeta vrea să fie extrem de transparentă cu cei care o apreciază și îi urăresc activitatea, așa că nu se sfiește să se afișeze exact așa cum își petrece ea timpul pe canapea.

Artista s-a filmat pentru a-și anunța un eveniment și i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Într-un insta-story, Carmen a apărut fătă machiaj, fără sutien și purtând o bluză de culoarea piersicii, pe care, cu siguranță, o îmbracă doar prin casă, atunci când se relaxează.

Carmen de la Sălciua este vizibil obosită, semn că doar ce se întorsese de la un eveniment. Știm cu toții că proiectele pentru sexoasa brunetă curg pe bandă rulantă, fiind dorită la multe petreceri atât în țară, cât și în străinătate.

Chiar și obosită, fără machiaj și fără sutien, Carmen a fost din nou pe placul susținătorilor. Postarile sale ajung să aibă mii de like-uri și comentarii, semn că bruneta este iubită atât pentru frumusețea sa naturală, dar și pentru talentul pe care îl are.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro