Cum arată casele de lux ale lui Nicolae Guță. „Palatul” din Petroșani l-a costat 2 milioane de euro

+5 click pentru
galerie

Nicolae Guță se numără, lejer, printre cei mai bogați maneliști de la noi. Cu o carieră de zeci de ani, a reușit să strângă numeroși fani, dar și numeroși... bani! Asta pentru că, evident, nu duce niciodată lipsă de cereri de cântări, chiar dacă nu mai face „turul televiziunilor” așa cum obișnuia odinioară. 

Drept dovadă a avuției lui Guță avem casele ridicate de acesta, pentru urmașii lui. Cel mai faimos este palatul de la Petroșani, pentru care a scos din buzunar o sumă astronomică, de numai puțin de 2 milioane de euro.

Ce case are Nicolae Guță

Potrivit magazinuldecase.ro, Nicolae Guță a ridicat mai multe case, în doar câțiva ani, fiecare locuință fiind un fel de simbol onorific pentru copiii lui. În prezent, locuiește în cea mai celebră dintre case: palatul de la Petroșani, în valoare de 2 milioane de euro. 

Dar nu se oprește aici! Manelistul a mai pus mâna și pe o hală industrială, pe care a vândut-o ulterior pe suma de 85.000 de euro. A mai avut și un teren, pe care l-a vândut pentru 70.000 de euro. În posesia lui mai există și alte terenuri, pe Valea Jiului, de care cel mai probabil a vrut să se țină, având în vedere că cel mai probabil nu le-a scos la vânzare.

Chiar dacă se bucură de terenuri și de case, Nicolae Guță a avut probleme cu Fiscul, acum câțiva ani plângându-se că avea de plătit 5 miliarde de lei vechi.

„Fiscul m-a pus pe butuci. Am fost de bună-credinţă, am plătit impresar, contabil, dar m-au păcălit”, spunea atunci Nicolae Guță. „Trebuia să fac ca şmecherii şi să duc banii în străinătate, dar i-am lăsat în ţară, am investit într-o zonă defavorizată. De zece ani, mă chinui să termin o pensiune cu 28 de camere în Petroşani. Şi nici Cristinei nu am de unde să-i cumpăr maşină scumpă.”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro