Cum arată fiica lui Vigil Ianţu la doar 14 ani? "Suntem norocoși". FOTO

+3 click pentru
galerie


Virgil Ianţu este unul dintre cei mai cunoscuţi prezentatori din România, el cochetând din când în când şi cu actoria. Pe lângă viaţa profesională care îi merge de minune, nici viaţa familială nu se lasă mai prejos, relaţia cu fiica lui fiind una cum rar întâlneşti. 

Lui Virgil Ianţu i-a picat mănuşă calitatea de tătic, el fiind mereu aproape de fiica sa şi îndurmându-o  să aleagă cele mai bune lucruri.  "În general, îi explic ce e bine, de ce trebuie să aibă grijă, vorbim chiar și despre alimentație, despre absolut orice… Dar și care sunt consecințele în cazul în care nu respectă ce îi spunem.", susţine Virgil.

Virgil şi soţia lui, Roxana, se consideră nişte părinţi de-a dreptul norocoşi, comunicarea fiind cea care stă la baza familiei lor. "E apropiată și de mama ei, și de mine, în aceeași măsură, și suntem norocoși din punctul acesta de vedere, vorbim despre absolut orice.", susţine prezentatorul tv.

Deoarece fiica lor a crescut, în prezent având frumoasa vârstă de 14 ani, părinţii au decis să-i ofere mai multă libertate, respectându-i decizia de a-şi pune propriile condiţii în viaţă. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro