Cum arată fiul Monicăi Tatoiu la 25 de ani? "Copilul s-au născut cu un plămân nefuncţional. Doctorii mi-au spus că pot să mai încerc după…"

+3 click pentru
galerie

Deşi viaţa nu a fost mereu roz pentru Monica Tatoiu, problemele de sănătate fiind mai mereu prezente în viaţa ei, Dumnezeu i-a oferit darul cel mai mare. Victor, fiul vedetei, are 25 de ani şi lucrează în străinătate.

Monica Tatoiu este considerată drept una dintre cele mai de succes femei din România. Aceasta nu excelează doar pe plan profesional prin intermediul carierei sale, dar şi pe cel familial, mândrindu-se cu cea mai mare comoară pe care o deţine, fiul  ei, Victor.

Victoraş, aşa cum îl alintă Monica, a trecut prin probleme grave de sănătate când era mic, după cum a declarat vedeta, însă cu răbdare, toate au trecut, în prezent el având 25 de ani, fiind master driver în străinătate. "Am făcut cezariană de frică, era să mor de la anestezie. Copilul s-au născut cu un plămân nefuncţional. Doctorii mi-au spus că pot să mai încerc după…..Am vrut să mor şi apoi m-am rugat. Şi am promis să fiu cuminte cum mama m-a învăţat şi nu am ascultat-o. Şi s-a făcut bine. Şi este master diver. E adult acum.", a spus Monica Tatoiu.

Fiul vedetei a urmat 13 ani studiile la Şcoala Americană, găsindu-şi rostul în viaţă într-un domeniu distinct faţă de mama sa. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro