Cum arăta Florin Salam, în tinerețe! Manelistul, complet transformat de la debutul său în muzică

+6 click pentru
galerie

Cum arăta Florin Salam, în tinerețe! Manelistul, complet transformat de la debutul său în muzică © arhivă

Florin Salam este, de ceva vreme, poate cel mai iubit dintre maneliștii din România! Încă de la debutul său în lumea muzicală, cântărețul a știut ce trebuie să facă pentru a cuceri inimile fanilor săi pentru totdeauna și s-a bucurat mereu de un succes colosal. 

Cu toate acestea, multă lume se întreabă cum anume arăta Florin Salam, în tinerețe. În anul 1997, manelistul era numai un puști care rupea inimile domnișoarelor cu muzica pe care o lansa pe piață, iar în anul 2000 deja devenise extrem de cunoscut și foarte apreciat de oamenii din întreaga Românie. 

În timp, Florin Salam s-a transformat foarte mult, cu banii pe care i-a câștigat din muzică a reușit să-și schimbe stilul vestimentar, să fie din ce în ce mai elegant și mai nonconformist și muzica lui a început să se extindă chiar și peste hotare, acolo unde este extrem de apreciat chiar și acum.

Așa cum era de așteptat, și vocea lui Florin Salam s-a schimbat foarte mult în timp, a devenit mai puternică și s-a perfecționat în funcție de toată activitatea muzicală pe care o are Florin Salam. Ei bine, voi ce spuneți despre această transformare a lui Florin Salam, de-a lungul timpului?

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro