Pe Cleopatra Stratan o ştie o ţară întreagă, dar uite cum arată fratele ei. Cezar le calcă deja pe urme surorii şi tatălui său

+3 click pentru
galerie

Pe Cleopatra Stratan o ştie o ţară întreagă, dar uite cum arată fratele ei. Cezar le calcă deja pe urme surorii şi tatălui său © Foto: Instagram

Pe Cleopatra Stratan o ştie o ţară întreagă, însă nu mulţi sunt cei care îl cunosc pe frăţiorul ei. Cezar este mai mic decât sora sa celebră, însă uşor-uşor îi calcă deja acesteia, dar şi tatălui lor pe urme.

Cezar este pasionat de muzică, moştenind talentul din familie. Băiatul este foarte ambiţios şi muncitor, chiar dacă are o vârstă fragedă, iar la mijlocul acestei săptămâni a lansat o super melodie: "Altă dată". Cezar are parte de tot sprijinul celor dragi, iar cea mai mare fană a sa este Cleopatra Stratan, care are doar cuvinte de laudă pentru frăţiorul ei mai mic.

"Bravo, Cezar! Ca soră mai mare pot să spun că sunt super mândră de tine, ești cel mai cute și mai dulce frățior! Te iubesc enorm, te susțin și vreau pentru tine toooot succesul din lume!!! Să ai atitudine și să cânți așa că îți stă bine rău!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro