Ce tânără şi frumoasă este mama Andreei Antonescu. Artista îi seamănă leit

+4 click pentru
galerie

Ce tânără şi frumoasă este mama Andreei Antonescu. Artista îi seamănă leit © Instagram

Andreea Antonescu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Este iubită şi respectată, iar fanii i-au fost alături la orice pas. La fel şi mama ei, fără de care Andreea Antonescu nu reuşea să fie omul care a ajuns astăzi.

Andreea Antonescu, susţinută la orice pas de mama sa

Andreea Antonescu a trecut prin multe clipe, pe care nu ar fi putut să le depăşească dacă nu o avea aproape pe cea care i-a dat viaţă. Mama artistei a fost mereu alături de ea, chiar dacă, poate, de multe ori şi ea era la pământ. S-a ridicat şi a fost puternică pentru fiica şi nepoata sa. 

Andreea Antonescu este foarte mândră de mama ei şi, de fiecare dată când a avut ocazia, a ţinut să o laude pe mama ei de faţă cu toată lumea. Cel mai recent eveniment la care cele două au fost văzue împreună, de public, a fost la nunta Andreei Bălan, acolo unde fanii trupei Andre au putut să o admire pe mama frumoasei artiste.

Andreea Antonescu este o femeie frumoasă, aceasta moştenind cum nu se poate mai bine calităţile mamei ei. Chiar dacă este şi bunică, mama Andreei Antonescu reuşeşte să se păstreze tânără şi este foarte frumoasă. Nu ne credeţi? Vă invităm să urmăriţi mai multe imagini cu cele două în galeria foto.

Andreea Antonescu s-a separat de soţul său

Aşa cum spuneam, mama ei i-a fost mereu alături şi, mai ales, în ultima perioadă, după despărţirea artistei de tatăl fetiţei.

"Oricum aş încerca, nu ar merge, şi decât să fim doi oameni trişti, ne asumăm, chiar dacă acum este puţin mai greu. Suntem încă tineri şi atunci de ce nu, avem dreptul să fim fericiţi. Şi oricum fetiţa ne va uni toată viaţa. La mine nu a funcţionat relaţia la distanţă. Am luptat foarte mult pentru această relaţie. Bucuria mea a fost că el mi-a spus într-una din discuţiile pe care le-am avut că nu are ce să-mi reproşeze pentru că este conştient că am luptat ca mamă, ca om, să facă tot posibilul ca relaţia mea să funcţioneze. Mi-am dorit o relaţie care să se termine la finalul vieţii. La mine nu a mers", a spus Andreea Antonescu la o emisiune tv. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest