Pe Narcisa Guţă o ştie toată lumea, dar stai să vezi cum arată mama ei! I-a transmis un mesaj emoţionant

+3 click pentru
galerie

Pe Narcisa Guţă o ştie toată lumea, dar stai să vezi cum arată mama ei! I-a transmis un mesaj emoţionant © Facebook

Toată lumea o ştie pe Narcisa Guţă, cea cu care Nicolae Guţă are un copil. Nu de puţine ori au avut scandaluri, însă lucrurile s-au liniştit acum. Ei bine, Narcisa îşi vede de viaţă şi îşi creşte copilul cum ştie mai bine. Astăzi, a publicat un mesaj emoţionant alături de o fotografie cu mama ei.

Este ziua de naştere a mamei Narcisei Guţă. "La mulţi ani, ♥️Mamy, să fii sănătoasă să trăieşti 1000000 de ani ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Frumoasa mea ♥️", a scris vedeta în dreptul imaginii cu cea care a adus-o pe lume. 

În doar câteva minute, prietenii Narcisei Guţă i-au scris o mulţime de urări pentru mama sa. Vedeta nu a publicat foarte des imagini cu cea care a adus-o pe lume. 

Narcisa Guţă a trecut printr-o serie de schimbări

Fosta lui Nicolae Guță a slăbit foarte mult în ultima perioadă, și-a schimbat puțin și stilul vestimentar. Ulterior a renunțat la culoarea închisă de păr pe care o avea. Zilnic primeşte complimente din partea admiratorilor pe care îi are pe reţelele de socializare.

De asemenea, pe lângă toate aceste schimbări, Narcisa e din ce în ce mai credincioasă. Merge des la diferite mănăstiri, acolo unde se pozează şi publică imaginile pe pagina ei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro