Cum arăta Mihai Bendeac, pe vremea când avea 17 ani. Mai știi cum îi stătea cu păr? FOTO

+3 click pentru
galerie

Cum arăta Mihai Bendeac, pe vremea când avea 17 ani. Mai știi cum îi stătea cu păr? FOTO © Instagram

Anii l-au transformat pe Mihai Bendeac, cam în același fel în care transformă pe toată lumea. Îndrăgitul actor s-a maturizat și s-a transformat în cel despre care multe doamne ar spune că este unul dintre cei mai doriți burlaci din România. Are și un look și un stil care deja l-au consacrat. Dar, evident, nu întotdeauna au stat așa lucrurile!

Mihai Bendeac a tot postat diverse fotografii din copilăria sau din „tinerețile” lui, un lucru care s-a întâmplat și ieri. Juratul „iUmor” și-a încântat prietenii virtuali cu o oglindă în trecutul lui, pe vremea când avea 17 ani și... păr în cap!

Cum arăta Mihai Bendeac la 17 ani

Și nu amintim de acest aspect fără niciun motiv. Comentariile au fost pline de oameni care i-au complimentat podoaba capilară.

„Fără griji și fără bani! / Tu chiar ai avut păr / De când a plecat părul, mult mai visător... / Tânăr fecior!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de utilizatori.

În ce a investit Mihai Bendeac 10.000 de euro

Pe lângă actorie, Mihai Bendeac mai are și câteva alte pasiuni. Una dintre ele este chiar foarte costisitoare. Îndrăgostit de mașina sa, Mihai Bendeac ar fi scos din buzunar o sumă senzațională pentru a-și tuna bolidul. Mai exact, se zvonește că ar fi fost vorba de nu mai puțin de 10.000 de euro!

Și ca să fie și mai clar faptul că ține la mașina lui așa cum mulți ar ține la copiii lui, atunci când a văzut rezultatul final, pur și simplu a izbucnit în lacrimi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro