Bianca Drăguşanu este o bombă sexy, dar stai să o vezi pe sora ei. Oana este este la fel de hot / GALERIE FOTO

+7 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu este o bombă sexy, dar stai să o vezi pe sora ei. Oana este este la fel de hot / GALERIE FOTO © Instagram

Pe Bianca Drăguşanu o cunoaşte o ţară întreagă, însă nu mulţi sunt cei care o ştiu şi pe sora sa. Vedeta are o soră mai puţin celebră decât ea, însă la fel de frumoasă pe nume Oana.

Oana seamănă foarte bine cu Bianca Drăguşanu

Bianca Drăguşanu are toate motivele să fie un om împlinit pentru că are o familie superbă. Vedeta are parte de tot spijinul şi atenţia celor dragi, iar unul dintre oamenii cei mai apropiaţi de sufletul ei este Oana, sora sa. Bianca Drăguşanu are o relaţie perfectă cu aceasta, iar cele două se ajută cum ştiu mai bine. Chiar dacă nu se văd foarte des, asta pentru că Bianca Drăguşanu locuieşte în Bucureşti, iar sora ei în Hunedoara, cele două păstrează legătura şi nu trece o zi să nu vorbească una cu cealaltă.

„Ea e mai mică decât mine, dar mă bătea, că nu eram eu cea mai șmecheră din curtea școlii. Câștiga cine plângea prima. (…) Ea nu are treabă cu lumea asta nebună de showbiz, nici nu trebuie, că am eu destulă, nu îi place”, a spus Bianca Drăguşanu, în urmă cu ceva timp. 

În plus, Bianca Drăguşanu a ales chiar să facă pereche cu sora sa atunci când a plecat în Asia Express. De altfel, Oana i-a călcat pe urme surorii sale şi este femeie de afaceri în oraşul natal. Tot de ea se ştie că a fost căsătorită cu tatăl primului ei copil, însă a divorţat de aceasta. Mai apoi, Oana şi-a găsit fericirea în braţele altui bărbat, care a făcut-o, din nou, mamă.

Oana este cu câţiva ani mai mică decât sora ei celebră, Bianca Drăguşanu, şi a ştiut să-i calce pe urme surorii sale. De asemenea, trebuie să recunoaştem că Oana este foarte frumoasă şi are o siluetă de invidiat chiar dacă a adus pe lume doi copii. Dar mai bine vă invităm să urmăriţi singuri mai multe imagini cu sora Biancăi Drăguşanu în galeria foto.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro