Timpul a stat în loc pentru Oana Zăvoranu. Vedeta nu s-a schimbat deloc în ultimii 16 ani

+3 click pentru
galerie

Timpul a stat în loc pentru Oana Zăvoranu. Vedeta nu s-a schimbat deloc în ultimii 16 ani © Foto: Instagram

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar acest lucru se datorează felului în care aceasta are grijă de ea. Oana Zăvoranu oferă multă atenţie felului în care arată, dar niciodată nu a exagerat cu îmbunătăţirile.

Dovadă stau chiar imaginile cu ea din prezent comparativ cu Oana Zăvoranu din urmă cu 16 ani. Oana Zăvoranu a tras un semnal de alarmă pe reţelele sociale, unde spune că este firesc ca oamenii să se schimbe în timp, însă, din păcate, din cauza operaţiilor estetice, multe femei ajung să semene unele cu altele şi chiar să se urâţească.

CITESTE SI: Oana Zăvoranu, amintiri despre perioada în care era elevă. "Tocilară şi pârâcioasă"

Oana Zăvoranu a rămas la fel cum o ştiam în urmă cu 16 ani, iar imaginea postată de aceasta este cea mai bună dovadă.

"Apreciez oamenii care încearcă să se cizeleze, pentru că dacă ne uităm toți la pozele de acum 10-15 ani, ne dăm seama că am avut cu toții de lucrat la îmbunătățiri legate de stil, atitudine, ținută, păr, make-up, tot..😋...doar că unii dintre noi, nu am avut de ‘lucrat’ așa de mult ca alții, că ne iubește Dumnezeu 👿😉 Ironia sorții este că unele arată acum mult mai rău decât înainte, din cauza mizeriilor făcute în dorința aberantă de a fi toate la fel, ceea ce pentru mine este o utopie 🤔 Cum să vrei să semeni cu x? De ce? Care e ideea? Lucrează cu ‘materialul clientului’ pentru a deveni. Asta este gândirea și motorul care trebuie să te propulseze în a fi mai bună, mai frumoasă, mai isteață, mai sigură pe tine, mai cerebrală și aptă să iei cele mai bune decizii pentru tine și cei pe care îi iubești...am dreptate?...că eu știu oricum că am. Oana. P.S. Asta spre exemplu este o poză din 2003", a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro