FOTO / A rupt Youtube-ul în două și este unul dintre cei mai sexy artiști din lume! Cum arăta, de fapt, în copilărie

+5 click pentru
galerie

FOTO / A rupt Youtube-ul în două și este unul dintre cei mai sexy artiști din lume! Cum arăta, de fapt, în copilărie © Instagram.com

A rupt Youtube-ul în două și are fanele la picioare! Are o familie frumoasă, o soție pe care o iubește, dar și o carieră la care orice artist visează. Are foarte mare grijă de imaginea lui și mereu arată impecabil, atunci când urcă pe scenă. Cu toate acestea, nimeni nu a știut până acum cum arăta celebrul cântăreț, în copilărie!

Este unul dintre cei mai sexy artiști din lume, iar la cei 39 de ani ai săi, arată ca și cum ar avea 20. Pedro Capo, căci despre el este vorba, a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care le-a arătat fanilor săi cum arăta în copilărie. 

Micuț, simpatic, dar și cochet, Pedro Capo avea înclinații artistice încă de mic, atunci când părinții săi au descoperit că acesta nu poate face ceva mai bun în viață, în afară de muzică. Fanii celebrului cântăreț care a rupt Youtube-ul în două au fost în extaz să vadă imaginea cu acesta, din copilărie și, drept urmare, i-au oferit peste 20.000 de like-uri în nici 24 de ore de la postarea fotografiei. 

Cine este Pedro Capo

Pedro Capo este unul dintre cei mai iubiți artiști din lume. Mai mult, acesta este încadrat în topul celor mai sexy cântăreți internaționali, datorită trăsăturilor pe care le deține. Fanii lui spuneau, la un moment dat, că este mult mai iubit și îndrăgit decât Maluma, cântărețul-fenomen.

Pedro Capo este căsătorit Jessica Rodriguez din anul 1998, demonstrând astfel că famila, cariera și banii nu l-au făcut să iubească alte femei, deși are la picioare domnișoare focoase din întreaga lume. 

Pedro Capo a fost senzația Youtube-ului cu melodia „Calma”, care a adunat nu mai puțin de 1,47 miliarde de vizualizări.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro