Pe Anamaria Prodan o ştie toată lumea, dar cum arată sora ei mai puţin celebră. Anca este la fel de frumoasă ca sexy impresara

+3 click pentru
galerie

Pe Anamaria Prodan o ştie toată lumea, dar cum arată sora ei mai puţin celebră. Anca este la fel de frumoasă ca sexy impresara © Instagram

Pe Anamaria Prodan o ştie o ţară întreagă, însă puţini sunt cei care o cunosc pe sora ei, Anca. Mai mică cu câţiva ani decât sexy impresara, Anca şi-a făcut o familie peste Ocean, acolo unde trăieşte liniştită şi fericită.

Anamaria Prodan, relaţie excelentă cu sora ei

Anamaria Prodan a ales să îşi construiască o carieră în România, însă nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu sora sa. Anca, care nu face parte din viaţa mondenă la fel ca sora ei, s-a mutat de ani buni în America, acolo unde s-a căsătorit cu un fost luptător de  jiu-jitsu, Anthony Savelio. Cei doi au împreună o fetiţă şi se bucură de o viaţă frumoasă. În plus, Anca nu stă degeaba pentru că se ocupă cu afaceri imobiliare şi câştigă foarte bine. 

Anamaria Prodan şi Anca nu se întâlnesc foarte des, însă cele două păstrează legătura pe internet şi sunt mereu la curent cu totul una despre cealaltă. De asemenea, atunci când poate, Anamaria Prodan merge în America, unde îşi vizitează sora, aşa cum s-a întâmplat şi de această dată.

Anamaria Prodan şi Anca au trecut împreună prin bune şi prin rele, iar cea mai mai mare durere trăită împreună a fost anul trecut, când şi-au pierdut mama, pe regretata Ionela Prodan.

"Noi, surori. Îmi iubesc sora", a scris Anamaria Prodan pe Instagram, alături de o fotografie cu sora ei.

În plus, Anamaria Prodan vorbea acum ceva timp despre Anca, despre care spunea că îi este total opusă atât fizic, cât şi în ceea ce priveşte personalitatea.

"Anca, sora mea cea mică, este deșteapta familiei, cea mai cuminte, cea mai ascultătoare, cea mai ordonată. La noi, Anamaria este Polul Nord, Anca este Polul Sud. Deci nu avem aproape nimic în comun. Câteodată ne spun prietenii, cred că din complezență, că semănăm. Eu ma îmbrac cum mă îmbrac și am părul pe care îl am, ea își face părul drept, ea e doamnă clasică", a spus spunea Anamaria Prodan în urmă cu ceva timp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest