Toată lumea îl cunoaște pe el, dar pe soția lui nu o știe multă lume. Cum arătă cea care i-a fost alături lui Nea Marin, aproape 40 de ani

+3 click pentru
galerie

Toată lumea îl cunoaște pe el, dar pe soția lui nu o știe multă lume. Cum arătă cea care i-a fost alături lui Nea Marin, aproape 40 de ani © facebook

Nea Marin, pe numele său real Marin Barbu, este un om îndrăgit de multe persoane. Deși este o persoană deschisă și mereu pusă pe șotii, Nea Marin a păstrat mereu o anumită distanță atunci când a venit vorba despre soția lui. Nu multă lume știe cum arată cea care îi este mereu alături. 

Nea Marin apare mereu la televizor în fața oamenilor. Bărbatul este un dansator foarte talentat, dar și o persoană de televiziune îndrăgită de multe persoane. Bărbatul are o familie frumoasă, dar de foarte multe ori a decis ca aceasta să nu intre în vizorul camerelor de filmat. Totuși, sunt momente în care artistul vrea să le arăte fanilor cine este soția lui, cea care i-a fost alături de 35 de ani. Aceștia au doi nepoți de care sunt tare mândri și mereu își petrec timpul cu ei. 
Bărbatul a postat o fotografie cu soția sa, dar și cu nepoțeii. Se poate observa că mereu este fericit în preajma acestora și se simte în largul său.

În fiecare an, de ziua sa, Nea Marin are un motiv de petrecere în plus. Soția lui se numește Maria, iar aceștia pot sărbători împreună ziua onomastică. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro