Cum este trecută Andreea Marin în buletin. Sigur nu ştiai că poartă acest nume

Care este numele din buletin al Andreei Marin

Zâna Surprizelor, aşa cum este cunoscută Andreea Marin, în urma show-ului pe care l-a prezentat cu ani buni în urmă şi care a devenit cea mai iubită emisiune de la acea vreme, ascunde un mic secret. Atunci când vine vorba de numele ei, nu mulţi sunt cei care ştiu cum o cheamă pe vedetă. 

Andreea Marin s-a prezentat astfel de la prima sa apariţie pe sticlă şi puţini sunt cei care ştiu care este numele din buletin al vedetei.

Şi pentru că meseria i-a cerut un nume de scenă, Andreea Marin a ales să renunţe la unul dintre prenumele pe care le poartă. Astfel, doar familia şi cei mai apropiaţi prieteni ştiu că numele vedetei este puţin mai mare.

În buletin, numele întreg al Zânei Surprizelor este Andreea Violeta Marin Bănică.

Violeta este prenumele care a devenit tradiţie în familia vedetei. Mama, dar şi fiica Andreei Marin poartă acelaşi prenume.

„Suntem Violete din mamă în fiică, mama purta acest nume, apoi eu l-am moştenit, Andreea Violeta mă numesc, şi l-am dăruit mai departe fiicei mele, Ana Violeta.

Îmi amintesc duminicile de Florii din copilărie, când prin tradiţie mergeam cu părinţii într-o pădure din apropierea oraşului Roman, unde m-am născut, şi era o bucurie să culegem violete, dar şi brânduşe şi ghiocei.

Iar masa în familie, de Florii, avea acea energie pozitivă a începutului de primăvară, iar soarele parca avea mai multă putere şi o lumină binefăcătoare în acea zi', a povestit Andreea, în urmă cu câțiva ani.

Andreea Marin trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Adrian Brîncoveanu

Andreea Marin şi Adrian Brîncoveanu se iubesc de mai bine de trei ani, relaţia lor fiind acum extrem de serioasă. 

„E sufletul meu pereche. Am trecut și prin greu, am trăit mult timp la distanță și, până acum, le-am depășit pe toate, am traversat și momente de fericire unice, de neuitat pentru o viață, în acești 3 ani de când suntem împreună”, a declarat Andreea Marin. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro