Cum i s-a schimbat viaţa Simonei Secrier după moartea lui Mihai Constantinescu: “Sunt ca un nou-născut”

Cum i s-a schimbat viaţa Simonei Secrier după moartea lui Mihai Constantinescu © Captura video

Vestea că Mihai Constantinescu a plecat dintre noi a întristat o ţară întreagă, dar mai ales pe Simona, femeia care a fredonat împreuna cu Mihai, sonata suprema a unei iubiri de... poveste!

Acum, la câteva luni de la moartea marelui artist cu suflet de copil, Simona a vorbit despre cea mai neagră perioadă a vieţii ei. Direct din platoul Antena Stars, Simona, cea care l-a iubit mai presus de orice pe Mihai, a făcut dezvăluiri emoţionante, cu lacrimi în ochi.

"Acum încerc să fac primii paşii din nou", a spus înlăcrimată Simona Secrier

Întrebată cine i-a fost alături în cele mai grele momente sau dacă cineva şi-a cerut scuze că nu a fost lângă Mihai Constinescu, Simona Secrier a fost ca întotdeauna discretă şi extrem de elegantă.

"Nu am ce să iert. Aşa sunt oamenii. Unii empatizează cu tine, dar de la distanţă pentru că nu vor să îti fie foarte aproape. Oricum eu le mulţumesc prietenilor buni care sunt în continuare lângă mine şi mă ajută", a spus Simona.

După luni de agonie în spital şi după alte luni de doliu, Simona a dezvăluit că l-a visat pe Mihai, omul pe care l-a iubit cel mai mult.

"L-am visat cântând, dar nu l-am văzut. Cânta piesa "Avem nevoie de puţină dragosteîn plus" şi după aceea l-am văzut când s-a înclinat, cum mi-a mulţumit, aşa am tradus eu", a mai spus Simona Secrier.

Cu durere în suflet, Simona Secrier a vorbit şi despre care a fost starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu cât timp a fost internat.

"Medicii au făcut tot ce au putut. Mihai nu era transportabil şi clar nu puteam face mai mult. Mihai era în comă. Deschidea ochii, căsca, se mai întindea, era hrănit artificial, dar era într-o comă vegetativa", a mai spus văduva lui Mihai Constantinescu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro