Cum îl alintă Adda de la „Asia Express” pe Cătălin Rizea. Artista și-a exprimat public dovada de iubire / FOTO

+3 click pentru
galerie

Cum îl alintă Adda de la „Asia Express” pe Cătălin Rizea. Artista și-a exprimat public dovada de iubire / FOTO © Instagram

Adda și Cătălin Rizea își uimesc fanii din ce în ce mai mult, pe zi ce trece. De curând, cei doi au fost protagoniștii unui cadru demn de îndrăgostiți, ce i-a emoționat pe fani. Iată cum își alintă artista partenerul de viață!

Adda și Cătălin Rizea au fost unii dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la „Asia Express”, ediția a III-a. Pe cât au fost de simpatici, pe atât au fost controversați. Chiar dacă în timpul show-ului s-au mai și certat, între ei dragostea plutește în aer, lucru pe care îl demonstrează și în viața de zi cu zi.

Chiar dacă au existat comentarii negative care le-au contestat dragostea, Adda și soțul ei Cătălin Rizea le-au închis gura răutăcioșilor prin iubirea lor. Indiferent de moment, cei doi nu ezită nicio clipă să-și exprime iubirea în mod public, prin cele mai frumoase cuvinte sau gesturi de iubire.

De curând, fanii artistei și a partenerului său de viață au aflat un lucru inedit. Adda a postat un InstaStory cu Cătălin Rizea, prilej prin care admiratorii de pe rețelele de socializare au aflat cum îl alintă aceasta pe omul drag sufletului ei.

„Iubireee! Vreau ciocolatăăă!”, a scris Adda în dreptul InstaStory-ului.

În imagini, fanii au putut vedea cum Adda își alintă soțul și în alt mod, jucându-se cu unghiile pe pielea acestuia.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro