Cum îl tachinează Gabriela Prisăcariu pe Dani Oțil. Replica savuroasă a soției prezentatorului: “Când tati e zgârcit” / FOTO
De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 25.10.2022 la 09:02
Actualizat pe 25.10.2022 la 09:02
Gabriela și Dani Oțil formează unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar relația lor a evoluat cu pași repezi. La doar câteva luni după ce au anunțat că vor deveni părinți, cei doi au devenit soț și soție, iar de când a venit pe lume micuțul Tiago familia lor este completă. Cum îl tachinează Gabriela pe Dani Oțil. Replica savuroasă a soției prezentatorului.
- Cum îl tachinează Gabriela pe Dani Oțil
- Replica savuroasă a soției prezentatorului
Atât Dani Oțil cât și soția lui sunt extrem de activi pe rețelele de socializare, acolo unde își țin fanii la curent cu noutățile din viața lor. De multe ori, cei doi obișnuiesc să se tachineze pe tot felul de subiecte, fie ele banale sau foarte serioase, evident, luând totul în glumă. Ce i-a spus de această dată Gabriela prezentatorului TV.
Cum îl tachinează Gabriela pe Dani Oțil
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dani Oțil este destul de ...zgârcit. Dacă în urmă cu ceva vreme prietenii lui spuneau că nu le face cinste și multă vreme s-a vorbit despre prețurile piperate pe care acesta le practică la restaurantul lui, acum Gabriela, soția lui, a făcut o glumă legată de "cumpătarea" soțului ei. Cum îl tachinează vedeta pe partenerul ei de viață.
Cătălin Oprișan, l-a luat la roast pe Dani Oțul, la iUmor
Faptul că Dani Oțil nu este "mână largă" este bine știut de cei care îi sunt prieteni și care îl cunosc destul de bine. În urmă cu câteva luni, Cătălin Oprișan, l-a luat la roast pe Dani Oțul, la iUmor, tot pe tema banilor.
„Oamenii au auzit de multe ori gluma asta, că el nu mănâncă niciodată la el la restaurant pentru că e prea scump. Asta se știe. Chiar nu e atât de zgârcit precum spun oamenii, adică eu știu. După ce a venit popa să-i sființească restaurantul, Dani a folosit busuiocul ăla la sosul pentru paste. Nu este chiar atât de zgârcit, are și câțiva angajați. Așa a vrut el să fie, un fel de Simona Halep al restaurantelor. Adica e mereu la servit”, a glumit Cătălin Oprișan pe prezentatorului TV de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.