Cum își protejează Mirela Vaida copiii, în plină epidemie de coronavirus

Cum își protejează Mirela Vaida copiii, în plină epidemie de coronavirus © Arhiva

În plină epidemie de coronavirus, după ce autoritățile au luat decizia de a închide grădinițele și școlile pentru a nu răspândi virusul ucigaș din China, mulți părinți s-au trezit într-o situație extreme de delicată. Dacă unii au în grija cui să îi lase pe cei mici, alții sunt nevoiți să facă în așa fel încât să stea acasă cu ei.

Am putea spune că printre cei norocoși se numără și Mirela Vaida. Prezentatoarea emisiunii Acces Direct este mama a trei copii care vor sta acasă, cel puțin până la sfârșitul lunii martie.

Mirela Vaida este mama a trei copii, dar are și o viață profesională extrem de aglomerată. Este actriță, prezintă emisiunea ”Acces Direct” și încântă românii cu vocea sa pe la tot felul de evenimente publice sau private. Chiar și cu o așa carieră, frumoasa prezentatare reușește să petreacă timp cu copiii săi. Însă, în situația epidemiei cu coronavirus, Mirela are parte de două ajutoare. Soacra vedetei, dar și bona o ajută pe ”Regina audiențelor” să facă fața acestei situații.

”Îți dai seama cum voi fi eu după o lună de stat acasă cu trei copii, plus emisiunea, evenimentele la care mergem. E foarte greu, mai ales că intru în contact cu foarte mulți oameni. Dar am noroc că îi las cu soacră-mea, cu bona”, a precizat Mirela, în emisiunea Răi da Buni, de la Antena Stars. 

Ba mai mult, vedeta spune că are un mare noroc că au reușit să se mute la casă înainte de răspândirea virusului. Curtea casei fiind acum locul unde cei trei copii se joacă cât e ziua de lungă.  

”Copiiilor le este foarte bine acolo unde ne-am mutat, la Snagov, pentru că suntem aproape de pădure, este capăt de uliță, pentru că avem o curte mare, nu avem vecini în apropiere. Acum că nu se mai duc la grădiniță, îi las prin curte să se joace și se întorc acasă odată cu seara. Așa e destul de securizat mediul nostru”, a mai precizat vedeta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro