Cum îşi „scuză” soţul Andreei Bălan problemele cu drogurile: „Burcea e un mare dobitoc care-şi cumpãrã substanţe...”

Cum îşi „scuză” soţul Andreei Bălan problemele cu drogurile © Arhiva

Viaţa Andreei Bălan şi a lui George Burcea a luat o altă întorsătură de când divorţul le bate la uşă. Artista a apărut public în emisiunea lui Capatos şi a vorbit deschis despre trauma prin care trece în acest moment. După declaraţiile Andreei Bălan, George Burcea nu a stat prea mult pe gânduri şi şi-a spus oful într-un text publicat pe pagina sa de facebook.

Actorul a vorbit despre problemele din căsnicie, proiectele de familie, consumul de droguri, dar şi despre suferinţa celor două fetiţe pe care le are împreună cu Andreea Bălan.

George Burcea şi-a început povestea cu o replică dură la adresa tuturor celor care îşi dua cu presupusul despre viaţa lui: "vedeţi-vã de gunoiul din propria viaţã", a fost replica de început a lui Burcea. Ulterior, în textul postat, actorul a vorbit şi despre consumul de droguri.

George Burcea a explicat cum a fost prins de oamenii legii, imediat după ce a consumat droguri. Andreea Bălan se apre că a fost cea care l-a dat în gât. 

"Politia Ilfov nu “m-a filat mult timp”...asa cum au scris “genialele” ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informaţi de Andreea. Spun asta pentru cã eram de faţã când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram când mi s-a cerut politicos să eliberez “platoul de filmare”. Andreea ştia că eu am consumat substanţe. De unde? Şi-a insuşit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a început să întrebe în dreapta şi-n stânga", a scris George Burcea pe Facebook. 

George Burcea s-a arătat extrem de iritat de faptul că o întreagă ţară îi critică plăcerea de a consuma subtanţe interzise. Soţul Andreei Bălan a povestit tot ce a însemnat distracţie pentru el în ultimii cinci ani, dar a spus că se aştepta ca la un moment dat să plătească pentru plăcerile sale.

"Faptul cã eu am consumat o substanţã interzisã de lege nu vãd de ce ar fi problema întregii tãri... Pe lângã asta, sã ştiţi cã mi-am luat problema” cu banii munciţi de mine, nu de mama, Andreea sau din banii voştri. Nu uitaţi cã am voie sã fac ce vreau cu banii mei, iubiţilor.... Pe lângã acest aspect, în ultimii 5 ani nu ştiu dacã m-am îmbãtat de 5 ori şi atunci a fost de ziua mea, din banii mei şi într-un loc sigur, nu în club, pe strada sau la volan, cum pretind anumite scursuri ale societãţii, scursuri care au consumat şi poluat degeaba zeci de ani. Conform legii eu am greşit şi totodatã mi-am şi asumat acest lucru, iar mai târziu voi plãti. Nu vã faceti griji, ştia Burcea cã vine şi ziua plãţii...", a mai spus Burcea. 

Actorul a mai explicat că nu a ajuns la pragul de dependenţă, pentru că niciodată nu s-ar băga în ceva care i-ar pune viaţa în pericol. 

"Tot legat de substanţe...de unde pânã unde “dependent”? Aţi stat la nasul meu/gura mea sã mã controlaţi? Mi-aţi cumpãrat voi? Ştiu foarte bine sã am grijã de mine, de sãnãtatea mea şi niciodată nu m-aş duce într-o zonã dacã ştiu cã-mi poate face rãu...dar probabil sunteţi incapabili sã intelegeţi/pricepeţi cã mai sunt şi oameni care ştiu cum sã-şi “manageruiascã” viaţa şi plãcerile, curiozitãţile etc. M-au sunat colegi de film şi teatru sã-mi spunã cã nişte indivizi ( tot colegi de teatru), au ţinut morţis sã-i informeze că “George Burcea se drogheazã, e rău, aveţi grijã la el”, sau le-au bãgat pe gât multe tâmpenii care nu-şi au locul", a ţinut să clarifice George Burcea pe pagina sa de Facebook. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro