Cauzele apariţiei stopului cardio-respirator în timpul operaţiilor de cezariană, ca şi în cazul Andreei Bălan. "O complicaţie gravă"

+3 click pentru
galerie

Cauzele apariţiei stopului cardio-respirator în timpul operaţiilor de cezariană, ca şi în cazul Andreei Bălan. "O complicaţie gravă" © Foto: Instagram

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană, iar medicii au vorbit despre această situaţie în care s-a aflat artista.

Unul dintre cei mai buni medici specializaţi în această ramură a explicat că situaţia prin care a trecut Andreea Bălan nu putea fi anticipată şi, de asemenea, acest caz este unul foarte rar întâlnit. Medicul a mai spus că această afecţiune nu se poate preveni şi că este o complicaţie care apare în mod neaşteptat.

CITESTE SI: SUPER EXCLUSIVITATE! Informații de ultimă oră despre Andreea Bălan, de la spital!

"Se întâmplă foarte rar. Este o complicaţie gravă care poate să ducă la deces. Este foarte rar să apară la anestezie locală. O creştere bruscă a tensiunii, nu ştiu patologia doamnei. Nu este ceva care se previne. Nu ştim ce pacienţi vor avea asta. Nu putem să prevenim. Nu cred că medicii puteau să afle înainte. A fost o complicaţie care a apărut în mod neaşteptat, nu ştim ce s-a întâmplat în operaţie. Poate a sângerat. De acum înainte trebuie să evite eforturile mari câteva luni", a spus medicul la Antena Stars.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro