Cum reuşesc Lupu şi Cornelia Rednic să aibă o căsnicie fericită, de peste 27 de ani. "Ne știm şi când respirăm". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Cum reuşesc Lupu şi Cornelia Rednic să aibă o căsnicie fericită, de peste 27 de ani. "Ne știm şi când respirăm" © Arhiva

Cornelia și Lupu Rednic au 27 de ani de căsnicie. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate și invidiate cupluri de la noi și reușesc să mențină vie flacăra pasiunii, chiar dacă a mai trecut îndrăgosteala de la început. 

Au crescut împreună, la propriu. Au învățat să își accepte și defectele și calitățile și, după atăția ani de când se cunosc, au ajuns să anticipeze fiecare mișcarea celuilat. 

"Noi practic am crescut împreună pentru că ne-am căsătorit de foarte tineri și ne-am crescut unul pe celălalt. Am început de jos. Când ne-am căsătorit, noi nu ne-am căsătorit cum e acum la modă.  Noi ne cunoaștem. Ne știm și când respirăm. Știm cand avem nevoie de susținere, știm când avem nevoie de o dojeneală. Așa cum ți-am zis, am crescut împreună și ne-am format unul pe celalalt.", a declarat Cornelia Rednic, la Antena Stars.

Cornelia Rednic a vorbit și despre un subiect fierbinte: slăbitul. Interpreta de muzică populară spune că nu și-a dorit niciodată să fie silfidă și a învățat să se iubească așa cum este. 

"Eu am slăbit. Subiectul asta cu am slăbit era din 98 îți dai seama că sunt super mulți ani de atunci. chiar m-a sunat o prietenă și mi-a zis că am slăbit super mult și că sunt în spital și eu înainte cu doar câteva zile am sunat-o să îi spun că m-am îngrășat și nu mă mai suport. Dar mi-am dat seama că nu am cum să fiu slabă. Am înțeles că asta îmi e conformația. Încerc să mă țîn in limite decente. Mai mult nu mai pot.", a mai spus Cornelia Rednic

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro