Cum reușește Anca Serea să fie mereu cu zâmbetul pe buze. Vedeta are mereu o atitudine calmă și relaxată. ”Nu am apreciat niciodată părerile radicale”

+3 click pentru
galerie

Cum reușește Anca Serea să fie mereu cu zâmbetul pe buze. Vedeta are mereu o atitudine calmă și relaxată. ”Nu am apreciat niciodată părerile radicale” © instagram

Anca Serea este una dintre cele mai apreciate femei din showbiz-ul românesc. Aceasta se face mereu remarcată prin frumusețea sa, dar și pentru faptul că mereu este cu zâmbetul pe buze. Aceasta a împărtășit cu fanii din mediul online micul secret pentru o viață plină de fericire. 

Anca Serea se înscrie fără doar și poate pe lista celor mai apreciate femei din showbiz. Acesta duce o viață frumoasă alături de Adrian Sînă, dar și de cei 6 copii ai săi de care este foarte mândră. Mulți îi spun că este o mamă eroină deorece până la această vârstă a reușit să dea naștere de atâtea ori, iar după cum a declarat și ea se pare că nu se va opri aici. 

Vedeta ține mai tot timpul legătura cu fanii din mediul online, iar în urmă cu doar câteva momente aceasta le-a mărturisit admiratorilor săi care este lucrul pe care nu îl place deloc la oameni, dar și cum reușește să fie mereu o fire calmă și cu zâmbetul pe buze. 

”Nu am apreciat niciodată părerile radicale sau persoanele care se erijează în judecatori ale vieților celorlalti. Pe cei care arată cu degetul sau care cred că știu mai bine și, mai ales, pe lupii moraliști, cei care știu să țină morală altora, desi au la randul lor suficiente probleme. Parerile radicale mi se pare ca ascund o lipsă de flexibilitate, o rigiditate în gandire...”, a spus Anca Serea pe pagina sa de Instagram.

Vedeta a mai declarat faptul că reușește să fie mereu fericită și relaxată pentru că niciodată nu se concentrează pe probleme altora, ci doar pe ale sale și ale familiei ei.

”În loc să arătăm cu degetul spre ce fac alții, am considerat întotdeauna oportun să ma concentrez pe propriile probleme. Reușesc din fericire să mențin o atitudine calmă și relaxată, indiferent de situație, însă adevarul este ca nu de puține ori mi se pare ca oamenii sunt mai degrabă preocupați de viața mea decat de a lor”, a mai spus vedeta.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro