Cum s-a vindecat Sylvia de o boală gravă. Artista și-a schimbat complet stilul de viață

+3 click pentru
galerie

Cum s-a vindecat Sylvia de o boală gravă. Artista și-a schimbat complet stilul de viață © Instagram

Sylvia a suferit și ea de boala secolului. Artista s-a luptat ani de zile cu depresia și chiar ajunsese în punctul în care își pierduse toată motivația și pur și simplu refuza să mai iasă din casă.

Sylvia a povestit, într-un interviu acordat Antena Stars, că a găsit modalități proprii de a scăpa de depresie și s-a documentat foarte mult. Vedeta spune că nu mai avea încredere în ea și chiar a decis să se retragă din lumina reflectoarelor pentru o perioadă.

"Nu există un răspuns exact, deși câteodată poți să conștientizezi că ceva este în neregulă și asta a fost pentru mine o obsesie. Eram un om lipsit de motivație, nu aveam nici un hobby, nu aveam încredere în mine, mă consideram un om mediocru. Ziceam că nu sunt bună de nimic, aveam gânduri autodestructive. Am conștientizat că nu mai pot să mă bucur, nu mai puteam să fiu recunoscătoare, îmi era rușine să vorbesc despre asta.",  a povestit Sylvia, la Antena Stars.

Mai mult, Sylvia spune că i-au trebuit doi ani de zile pentru a accepta că suferă de depresie. Faptul că este o perfecționistă înnăscută nu a ajutat-o foarte mult în provința problemei cu încrederea de sine.

"Vreo doi ani am fost o victimă în propria viață, pentru că am început cu faza de negare, motivația mea era la pământ. Mă întrebam ce se întâmplă cu mine. Am început să conștientizez și să citesc, această boală are o cauză spirituală, emoțională. Timp de 9 luni am citit, 5 luni m-am izolat în casă. Mergeam la concerte, dar am refuzat multe filmări, m-am retras din viața publică. Mi-a priit această perioadă. Cea mai mare frică, care este de fapt o rană emoțională, este cea de respingere. Mă consideram mediocră, de mică am fost foarte perfecționistă, lucru moștenit de la mama.", a mai spus Sylvia.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro