Cum se apără Cristina de la MPFM, după ce a fost criticată că şi-a schimbat înfăţişarea. "Nu sunt datoare nimănui cu explicaţii"

+4 click pentru
galerie

Cum se apără Cristina de la MPFM, după ce a fost criticată că şi-a schimbat înfăţişarea. "Nu sunt datoare nimănui cu explicaţii" © Facebook

Cristina, fosta concurentă de la Mireasă pentru fiul meu, a fost criticată în ultimul timp din cauza felului în care a ajuns să arate. Oamenii au acuzat-o că s-a opăerat şi că şi-a schimbat înfăţişarea.

Ce-i drept, Cristina de la MPFM nu mai seamănă aproape deloc cu cea care era în competiţie. Şi-a pus acid în buze, care i-a schimbat foarte mult înfăţişarea. În plus, fanii au acuzat-o că şi-a făcut şi anumite intervenţii estetice. Acum, sătulă de atâtea comentarii răutăcioase, Cristina de la MPFM a ţinut să le dea peste nas criticilor.

Într-un mesaj pe Facebook, Cristina le-a transmis că, de fapt, nu are nicio operaţie estetică şi că singura îmbunătăţire este acidul din buze. De asemenea, fosta concurentă de la MPFM spune că a decis să facă aceste precizări de dragul oamenilor care o iubesc şi o susţin, pentru că celorlalţi nu este obligată să dea nicio explicaţie.

În plus, Cristina de la MPFM spune că anii care au trecut i-au schimbat anumite trăsături, dar şi make-up-ul este un factor important care îi modifică trăsăturile naturale ale chipului. De asemena, Cristina de la MPFM spune că important este ca ea să se simtă bine în pielea ei, pentru că asta este tot ceea ce contează, şi ţine să le mulţumească celor care o susţin necondiţionat.

"O simplă poza și a stârnit o avalanșă de comentarii controversate! Nu sunt datoare nimănui cu explicații ce țin de viața mea personală, dar pentru cei care odată m-au plăcut și urmărit clarific pentru ultima oară! Nu am absolut nicio intervenție de ordin estetic, exceptând acidul din buze, care nu este permanant. Sunt aceeași eu, doar cu un alt stil în materie de make-up, păr și poate și vestimentație! Poate un kilogram, două în minus sau așezate diferit și vreo 6 ani în plus pe chipul meu, deci trăsăturile se schimbă!", a scris Cristina de la MPFM pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro