Cum se descurcă Popescu și Flick în izolare. Fanii le urmează acum exemplul / FOTO

+2 click pentru
galerie

© Instagram

Cei mai apreciați oameni de radio și televiziune au intrat și ei în izolare. Popescu și Flick, căci despre ei este vorba, și-au luat și ei toate măsurile pentru a sta departe de coronavirus.

Pe langă faptul că fac echipă bună la radio, dar și în platoul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars, Flick și Popescu sunt și cei mai buni prieteni.

Și la job, dar și în concendii, cei doi sunt mereu împreună. Așa se face că și în plină criză de coronavirus, Flick și Popescu își petrec timpul tot împreună.

Și cum prietenul la nevoie se cunoaște, cei doi s-au pus pe treabă. De nevoie, dar și pentru a se mai amuza, au decis să se tundă reciproc.

Cum din cauza pandemiei de coronavirus cu care ne confruntăm, saloanele de înfrumusețare și frizeriile s-au închis, cei doi prezentatori au găsit soluția ideală de a fi în continuare chipeși.

Printr-o vizită scurtă, Popescu a ajuns să se lase pe mâna lui Flick, iar rezultatul se pare că nu a fost deloc rău.

Și pentru ca toată lumea să îi urmeze și să stea în casă în această perioadă, Flick a postat totul pe contul său de Instagram.

”De la toată nebunia, ni s-a-nchis frizeria. Evităm coama stufoasă, devenind frizeri acasă. P.S. Dacă-l tund ca pe-o mioară, oricum nu iese pe afară”, a scris Flick în dreptul fotografiei.

Ideea celor doi a fost apreciată de aproape 8.000 de persoane din mediul online, ba chiar unii au pus-o și în practică. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro