Cum se menţine Alina Sorescu în formă: „E bine să avem timp doar pentru noi” / VIDEO

Cum se menţine Alina Sorescu în formă © Arhiva

Alina Sorescu este o femeie de nota 10. Vedeta se împarte cu brio între viaţa profesională şi cea personală.

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz şi se bucură de două fetiţe minunate.

Pentru că a trecut prin două sarcini, dar şi pentru că îşi doreşte să arate şi să se simtă perfect, Alina Soreanu a apelat la sportul preferat de toate vedetele.

Nu vă mai ţinem în suspans şi vă spunem că secretul siluetei perfecte pe care Alina Soreanu o afişează mereu este pilatesul. Vedetă practică acest sport chiar de înainte de a deveni mamă pentru prima oară, dar pe lângă asta are grijă şi la alimentaţie.

"Sunt un om echilibrat, încerc să nu fac excese. Problema este că nu am un program fix de masă. Totul a început cu o durere de spate, apoi a început să îmi placă. Am venit la sală chiar şi în timp ce eram însărcinată. Am făcut pilates până în luna a şaptea", a precizat vedeta, ]n cadrul unui interviu pentru Antena Stars. 

Alina Sorescu este o persoană extrem de activă şi perseverentă, aşa cum spune chiar ea. Arista reuşeşte ca într-o zi să îşi facă şi trebuirle profesionale, dar să fie şi o soţie şi o mamă perfectă.

"Nu este uşor să fac faţă, dar cu perseverenţă reuşeşc să le fac pe toate. Să am grijă de mine, să mă ocup de fetiţe, de treburile cu şcoala mea de muzică, dar ne ajută şi bunicii. Fără ei nu ne-am putea descurca", a spus Alina Soreanu.

Vedeta a vorbit şi despre cât de des mai reuşeşte să petreacă timp doar cu soţul ei.

"E foarte complicat să ne împărţin între toate, pentru că cele mici ne solicită foarte mult. In vacanţe plecăm foarte puţin pentru că cele mici vor să stea mereu cu noi", a mai spus Alina.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro