Ioana Ginghină priveşte partea pozitivă a divorţului. "Pot dormi pe diagonală şi am mai mult loc în dressing"

+3 click pentru
galerie

Ioana Ginghină priveşte partea pozitivă a divorţului. "Pot dormi pe diagonală şi am mai mult loc în dressing" © Foto: Instagram

Ioana Ginghină ar trebui să fie un model pentru toate femeile care trec printr-o despărţire dureroasă. Chiar dacă viaţa ei s-a schimbat radical în ultimul an, frumoasa actriţă încearcă să vadă partea plină a paharului şi să se bucure de viaţă.

Ioana Ginghină a povestit pe blog că a decis să se deconecteze şi să plece câteva zile acasă, la Sibiu, pentru că părinţii ştiu să o susţină cel mai bine. 

"Unde poți să te vindeci mai bine decât la mama și la tata în brațe. Părinții sunt cei care îți spun sincer că ești cea mai minunată ființă de pe pământ și pe ei chiar îi crezi. La Sibiu am nimerit perfect într-o perioadă de festival. Tot acasă m-am reîntâlnit cu prietenii din copilărie, cu colegii de liceu cu toată adolescența mea, lucru care m-a făcut să capăt un vibe, o stare proaspătă, un zâmbet permanent pe buze și… un strop de Fericire. Da, parcă nu mă mai întâlnisem de mult cu Fericirea", a scris aceasta pe blog.

Ioana Ginghină a povestit, totodată, pe blogul personal că la întoarcerea în Bucureşti a decis să vină singură, fetiţa ei urmând să mai petreacă o perioadă la bunici. Chiar dacă acasă a fost pentru prima dată singură, Ioana Ginghină s-a bucurat de clipele de linişte şi nu a dezertat o clipă, gândindu-se doar la momentele frumoase pe care i le dă viaţa.

"Apoi m-am întors acasă, fără Ruxi, ea a rămas la Sibiu să facă o școală de vară și, m-am trezit pentru prima dată singură în casă… poate părea ciudat, însă o să fiu sinceră cu voi și o sã vă spun că nu e chiar așa de rău să fii singură. Am control total asupra televizorului. Mă pot uita ore în șir, mâncând chestii nesănătoase. Dorm într-un pat mare de două persoane… singură. Este fantastic, nu mă mai înghesuie nimeni. Pot dormi pe diagonală, dacă vreau. A și era să uit asta. Am mai mult loc în dressing, deci pot să-mi cumpăr haine căci nimeni nu va ști câte mi-am luat și cât au costat. Da, chiar că m-am hotărât să trăiesc clipa și să mă bucur de faptul că sunt liberă", a completat frumoasa actriţă.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest