Cum și-a descoperit Fabian Soare de la Chefi la cuțite pasiunea pentru gătit. Tânărul este regizor de film și face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu: „La 13 ani...”
De Bianca Cimpoi.
Publicat pe 26.09.2023 la 19:30
Actualizat pe 26.09.2023 la 19:30
Fabian Soare se numără printre concurenții care au ajuns în echipe.Tânărul face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu, dar drumul său până aici nu a fost deloc ușor, asta pentru că jurații l-au „testat” atunci când i-au gustat preparatul.
- Cum și-a descoperit Fabian Soare de la Chefi la cuțite pasiunea pentru gătit
- Tânărul este regizor de film și face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu
Fabian Soare este unul dintre concurenții din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Atunci când a venit la preselecții, jurații l-au pus în dificultate, atunci când i-au spus să se gândească la o combinație între trei ingrediente care cu greu pot fi integrate în același preparat.
Fabian Soare a început să gătească la 13 ani
Concurentul mărturisea că, inițial, în copilărie, nu gătea deloc, până când, sătul de mâncarea de tip fast-food, a decis să încerce să facă o omletă. Chiar dacă, la acel moment, nu s-a descurcat prea bine, Fabian Soare spune că nu a renunțat, din contră, a început să petreacă tot mai mult timp în bucătărie, iar serialele preferate au fost înlocuite cu emisiunile de gătit.
„Gătitul a început nu datorită mamei, ci din cauza ei, pentru că e un pic negativ. Îmi aducea zilnic numai de la fast-food. Ca orice copil, îți place la început, dar după câteva luni de fast-food non-stop, am zis că să învăț eu. Cât de greu poate să fie. La 13 ani, m-am uitat cum se face o omletă. M-am dus la 3 dimineața să îmi fac prima omletă din viața mea. N-am mai gătit nimic până atunci. M-am dus, au rămas ouăle pe loc, nu au fugit nicăieri, s-au ars, sus nu erau gătite. Un dezastru. Și am început să mă uit din plăcere, în loc de seriale, mă uitam cum se face asta și asta, până am ajuns la cooking show-uri sau vlogg-uri despre mâncare”, a spus Fabian Soare, la Chefi la cuțite.
Ce planuri are concurentul, după experiența de la Chefi la cuțite
Fabian Soare declara la preselecții că și-a dorit să participe la Chefi la cuțite, nu doar pentru a-și testa priceperea în bucătărie, ci mai degrabă pentru a acumula experiență. Concurentul mărturisea că vrea să își deschidă un restaurant și crede că în urma participării la emisiunea de gătit, își va da seama ce pași are de urmat.
„Vreau să îmi deschid un restaurant (...) Vreau ceva simplu, dar extravagant. Mi-ar fi de-o 1000 de ori mai greu să îmi deschid un restaurant fără să fi câștigat sau participat măcar la Chefi la cuțite”, a mai spus concurentul.