Cum şi-a petrecut Dan Negru ziua de naştere: "E tot ce rămâne, în rest ne amăgim"

Cum şi-a petrecut Dan Negru ziua de naştere © Captura video

"Regele audienţelor" aşa cum mai este numit Dan Negru a acord un interviu de colecţie pentru Antena Stars. Vedeta nu apare des la TV în ipostaua de invitat, însă atunci când o face vorbeşte sincer şi este extrem de deschis.

Dan Negru a împlinit 49 de ani, iar ultima aniversare înainte de a schimba prefixul, Dan Negru a sărbătorit-o în sânul familiei.  Soția lui i-a pregătit tort, iar mama sa a venit tocmai de la Timișoara pentru a-i fi alături. Nici copii nu l-au uitat, iar împreună au avut o zi pe cinste.

Cât despre cadourile primite, ei bine, Dan Negru spune că cel mai mult contează cele de suflet, nu cele materiale.

"Mama de ziua mea mi-a spus să cresc mare", a spus Dan Negru.

Cel mai frumos cadou pentru Dan Negru sunt copiii lui. Astfel, prezentatorul TV a mărturisit că doar ei sunt tot ceea ce contează.

"Doar copiii rămân, în rest ne amăgim", a mai spun Ngeru.

Printre cei care i-au transmis un mesaj de ziua sa a fost şi Loredana Groza.

"La mulţi ani, Dane! La mulţi ani celui mai Negru om de televiziune din România. Te pup de nu te vezi", a fost mesajul Loredanei Groza.

Şi Răzvan Popescu i-a transmis un mesaj călduros naşului său.

"Vreau să îi mulţumesc că m-a lăsat să cunosc nu omul de televiziune Dan Negru, ci pe omul Dan Negru. Ne leagă o prietenie de vreo 20 de ani şi vreau să spun că e o adevărată şansă să îl am lângă mine. La mulţi ani, năşicule! Să ştii că lumea te iubeşte, te îmbrăţişez", a spus prezentatorul de la matinalul prezentat la Antena Stars.

Deşi este o persoană dezinvoltă, atunci când a fost pus să îi facă o declaraţie Codruţei, soţiei sale, Dan Negru a spus doar două cuvinte.

"Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste pe care i-am făcut-o Codruţei are două cuvinte: Dara şi Bogdan", a mai spus prezentatorul de la Antena 1

Cât despre meseria pe care o are, Dan Negru spune că este un priveligiat pentru că a întâlnit oameni extraordinari prin prisma carierei sale.

Întrebat ce aptitudine şi-ar dori să aibă copiii lui, Dan Negru a vorbit din suflet.

"Eu îmi doresc ca aptitudinea lor sa fie blândeţea şi bunul simţ. În anii care vor veni asta va fi la mare căutare", a mai spus Dan Negru.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro