Cum și-a petrecut ziua de naştere celebra Irina Loghin. Mesajul emoţionant al fiului / FOTO

+2 click pentru
galerie

Cum și-a petrecut ziua de naştere celebra Irina Loghin © Arhiva

Irina Loghin a împlinit pe 19 februarie frumoasa vârstă de 81 de ani. Deşi a ajuns la o vârstă înaintată, artista este într-o formă de zile mari şi continuă să arate impecabil, fiind adepta unor tratamente naturiste.

Vedeta şi-a petrecut ziua de naştere în sânul familiei, iar cadourile nu au întârziat să apară. Printre cele mai de preţ cadouri, s-a numărat şi cel primit de la fiul ei.

Tânărul i-a dăruit celei care i-a dat viaţă un superb tort din frişcă, însă cea mai de preţ surpriză a fost mesajul pe care acesta a ţinut să îl transmită.

Cirprian Loghin Cernea şi-a fotografiat mama chiar în timpul petrecerii, a postat apoi imaginea pe pagina sa de Instagram, acolo unde a adăugat şi câteva cuvinte emoţionante.

"La mulţi ani celei căreia îi datorez totul", au fost cuvintele emoţionante ale fiului artistei.

Cei care îl urmăresc pe tânăr în mediul online şi care iubesc melodiile Irinei Loghin au înroşit butonul de like, iar urările primite nu au fost nici ele puţine.

Irina Loghin a furat inimile multor bărbaţi

Irina Loghin este fără doar şi poate considerată doamna muzicii populare româneşti, având o carieră de-a dreptul impresionantă în industrie. 

Dacă la 81 de ani vedeta arată impecabil, în tinereţe era de-o frumuseţe răpitoare. Irina Loghin punea pe jar inimile tuturor bărbaţilor, zvonindu-se că ar fi avut o relaţie cu Florin Piersic şi cu Benone Sinulescu.

Beni a dezvăluit în urmă cu ceva timp faptul că artista îi tăia respiraţia atunci când era pe scenă, dorindu-şi încă de pe vremea respectivă să-i fi fost soţie. "Am văzut-o și am auzit-o pe scenă, într-un parc. Era o femeie care mi-a luat respirația. Cântecul ei și vocea puternică și tulburătoare m-au aruncat pentru câteva clipe înapoi, în Raiul copilăriei mele. Am întrebat pe cineva cine este țăranca asta româncă, ce nu mă lasă să trăiesc? Așa de tare îmi plăcea, că mi-ar fi plăcut să-mi fie și soție”, a precizat el. 

Irina Loghin a povestit la rândul ei că relaţia dintre ea şi interpretul de muzică populară a fost doar una de prietenie, ba chiar, nea Beni a ajutat-o să se îndrăgostească de soţul ei, Ion Cernea. "S-a spus că m-am iubit cu Benone Sinulescu, însă am fost doar prieteni foarte buni. De altfel, pe soțul meu l-am cunoscut prin Benone. Ion Cernea a fost primul și unicul meu bărbat cu acte", declara artista cu ceva timp în urmă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro