Cum și-a sărbătorit ziua de naștere Denisa Nechifor? Aşa ceva doar în Saint Tropez mai vezi! / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Cum și-a sărbătorit ziua de naștere Denisa Nechifor? Aşa ceva doar în Saint Tropez mai vezi! / VIDEO © Instagram

Denisa Nechifor a dat mare petrecere de ziua ei de naştere! Zeci de sticle de şampanie fină, invitaţi numai unul şi unul şi cadouri de senzaţie!

Denisa Nechifor, una dintre cele mai sexy mămici din showbiz

Dacă nici Denisa Nechifor nu ştie să petreacă, atunci cine? Blondina a organizat o mare petrecere într-un club de fiţe din Capitală! Frumoasa mămică a ales să poarte o rochie extrem de scurtă, care îi lăsa la vedere picioarele tonifiate şi silueta de invidiat!

Şi cu aşa outfit de senzaţie şi cu o atitudine pe măsură, Denisa Nechifor nu a captat doar atenţia invitaţilor ei, ci a tuturor petrecăreţilor din club, potrivit Antena Stars.

Cum a fost răsfăţată Denisa Nechifor

Fosta soţie a lui Adrian Cristea a fost răsfăţată de către prietenii săi cu multe buchete de flori superbe şi cadouri scumpe, iar toată noaptea s-au deschis sticle de şampanie care au fost aduse la masă cu artificii. Ce să mai, mai ceva ca la Saint Tropez!

Multă voie bună, muzică pe măsură şi o seară plină de surprize! Şi dacă tot vorbim de surprize...staţi aşa că încă nu aţi văzut nimic! Denisa Nechifor a avut parte de un tort imens, în formă de castel şi decorat cu ciocolată albă! 

Frumoasa mămică s-a fotografiat toată noaptea alături de prieteni, a dansat şi s-a distrat mai mult ca niciodată, iar petrecerea a fost una foarte reuşită, pe care cu siguranţă nu o va uita prea curând!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro