Cunoscuta mezzosoprană a Operei din Iași, Maria Macsim Nicoară, în comă, după un accident! Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire! Poliția îi audiază pe membrii familiei

Cunoscuta mezzosoprană a Operei din Iași, Maria Macsim Nicoară, în comă, după un accident! Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire! Poliția îi audiază pe membrii familiei © bzi

Mezzosoprana Maria Macsmin Nicoară este la limita între viață și moarte, după ce a fost victima unui accident casnic produs în propria locuință. Aceasta se află în aceste momente în comă, iar medicii sunt rezervați în privința șanelor de supraviețuire. 

Maria Macsim Nicoară, o cunoscută mezzosoprană a Operei din Iași se află în comă în aceste momente, iar medicii nu îi dau foarte multe șanse de supraviețuire. 

Artista se pare că ar fi căzut pe scările din locuința în care stătea, iar imediat a fost transportată la spital, aceasta fiind în stare critică. 

În momentul în care medicii au ajuns în locuința artistei, sursele locale au declarat pentru Bzi că mezzosoprana a fost găsită în stare de inconștiență, iar în casa în care stătea, aceasta era împreună cu soacra, dar și cu soțul ei.

„Legat de cazul nefericit al mezzosopranei Operei noastre va pot spune ca, sâmbătă (9 mai, 2020 – n. r.) aceasta a avut un accident fiind acasă! A căzut pe scări. Acum este în comă. Ținem legătura cu medicul care a operat-o și cu familia acesteia! Medicii au spus ca sunt 72 de ore critice, după intervenția chirurgicala. Speram sa-și revină!”, declara Beatrice Rancea, managerul Operei Naţionale Române Iaşi, potrivit sursei citate.

După operație, medicii au ținut să adauge că artista este în stare foarte gravă, în comă. Aceasta are mai multe leziuni grave la cap, dar și toratice și la coloană. 

Pentru a afla cu exactitate care au fost cauzele accidentului casnic, Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale au preluat cazul, iar membrii familiei acesteia urmează să fie audiați. 

Toți colegii de breaslă de la Opera din Iași au aflat de cazul artistei, iar în aceaste momente se roagă ca aceasta să-și revină și să-și poată relua activitatea alături de ei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro