Cuplu nou la ”Star Matinal”! Nasrin și Dima Trofim fac echipă de miercuri până duminică

Cuplu nou la ”Star Matinal” © Captura video

”Star Matinal”, emisiunea difuzată de miercuri până duminică, la Antena Stars, vine cu modificări.

În ultima zi din această săptămână, pe data 5 aprilie, cunoscuții și mult iubiții, Nasrin și Andrei Ștefănescu au avut un anunț important de făcut.

Frumoasă prezentatoare și carismaticul său coleg, Andrei, au făcut echipă bună timp de peste doi ani de zile la cârma emisiunii ”Star Matinal”, însă, acum, din păcate pentru fanii celor doi, Andrei Ștefănescu a ținut să facă un anunț.

La sfârșitul emisiunii de duminică, Dima Trofim a fost invitatul celor doi prezentatori. După câteva vorbe schimbate, cei trei, Nasrin, Andrei și Dima le-au dezvăluit telespectatorilor ce schimbări vor vedea de săptămâna viitoare în platou.

Ei bine, Andrei Ștefănescu a mărturisit că își ia rămas bun de la frumoasa sa colegă de platou, iar în locul lui va veni la cârma emisiunii, Dima Trofim.

”Vreau să îi mulțumesc lui Nasrin pentru tot ce am trăit alături de ea, pentru felul în care m-a primit și m-a făcut să mă simt aici, pentru că trebuie să vă anunț că pentru mine astăzi este ultima emisiune la matinal. De miercuri, Dima va fi cel care îmi va lua locul, eu urmând să prezint o altă emisiune alături de Majda, seara, începând de la ora 19:45. Vă mulțumesc pentru faptul că v-ați uitat la noi, îi mulțumesc lui Munti pentru mâncare pe care mi-a făcut-o în tot acest timp, îi mulțumesc și Olguței și cine știe, poate viața ne va mai aduce împreună”, a spus Andrei Ștefănescu în cadrul emisiunii ”Star Matinal”.

De asemenea, caraismaticul prezentator a ținut să le mulțumească tuturor celor din echipa emisiunii, dar și să îi spună câteva cuvinte și lui Dima.

”Este rândul tău Dima, își dau ștafeta. Îți doresc să fie într-un ceas bun”, i-a spus Andrei Ștefănescu lui Dima Trofim.

Imediat după ce colegul său a dezvăluit faptul că Dima îi va lua locul, Nasrin a ținut să spună și ea câteva cuvinte despre despărțirea de Andrei Ștefănescu.

”Nu trebuie să dramatizăm, orice schimbare este binevenită în viața fiecărui om, depinde cum o gestionăm. Andrei nu doar că îmi este coleg, este și un prieten fabulos și cred că am trecut prin toate în acești doi ani și ceva de zile”, a spus prezentatoarea TV, la finalul emisiunii.

Începând de săptămâna viitoare, telespectatorii îi vor putea urmări pe Nasrin și Dima Trofim de miercuri până vineri de la ora 10:00 până la 12:45, dar și în weekend de la ora 10:00 până la ora 13:00.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro