Curtea de Apel Bucureşti a reluat judecata din dosarul Elenei Udrea. De ce este acuzată „fosta blondă de la Cotroceni”

Curtea de Apel Bucureşti a reluat judecata din dosarul Elenei Udrea. De ce este acuzată „fosta blondă de la Cotroceni” © arhivă

Marți, 19 mai, Curtea de Apel București reia judecată în dosarul Elenei Udrea. Fosta blondă de la Cotroceni se va prezenta la instanță! Audierile din dosar se reiau după pensionarea primului magistrat de caz. 

Fosta blondă de la Cotroceni, din nou în fața instanței

Curtea de Apel București reia marți, 19 mai, judecata în dosarul în care sunt vizate Ioana Băsescu, fiica fostului președinte al României Traian Băsescu și Elena Udrea. Dosarul vizează modul de finanțare a campaniei pentru alegerile prezidențiale din 2009.

Surse citate de stiripesurse.ro afirmă că fosta blondă de la Cotroceni se va prezenta la instanță. Acolo ar urma să se reia audierile din dosar după pensionarea primului magistrat de caz.

A fost trimisă în judecată, în 2017, pentru instigare la luare de mită și spălare de bani

Amintim că procurorii DNA au trimis-o în judecată, în 2017, pe Elena Udrea, care era la data faptelor ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, pentru instigare la luare de mită și spălare de bani. De asemenea, Gheorghe Nastasia, la aceeași dată secretar general al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, a fost trimis în judecată pentru luare de mită.

Nu în ultimul rând, Victor Tarhon, care era preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, a fost trimis în judecată tot pentru luare de mită.

În fața instanței mai răspund Ioana Băsescu, notar public, fiica președintelui din acel moment, pentru instigare la delapidare, instigare la spălarea banilor. Silviu Wagner, care era director general al unei societăţi comerciale cu capital majoritar de stat răspunde pentru delapidare, iar Dan Andronic, pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro