Cutremurător! Ce a apărut în locul în care s-a stins Răzvan Ciobanu, la 7 luni de la moartea designerului

Cutremurător! Ce a apărut în locul în care s-a stins Răzvan Ciobanu, la 7 luni de la moartea designerului © Arhiva

Au trecut șapte luni de la moartea tragică a lui Răzvan Ciobanu. Celebrul designer s-a stins într-un accident de mașină îngrozitor, după ce a petrecut un weekend pe litoralul românesc și a participat la o petrecere de fițe.

Moartea lui Răzvan Ciobanu a lăsat un gol imens în sufletele celor care l-au iubit și apreciat, iar la atâtea luni de la moartea sa a apărut un monument funerar, în locul în care și-a pierdut viața. În apropierea localității Săcele, acolo unde Răzvan Ciobanu s-a stins din viață, a fost ridicat un monument funerar, cu poza designerului, în formă de inimă, dar și inscripționată cu versurile poeziei "Gând", de Nicu Alifantis.

Dosarul accidentului, clasat

După 7 luni de anchetă, cazul morţii lui Răzvan Ciobanu a ajuns recent la final. Fiecare ipoteză a fost luată în calcul și a fost analizată cu atenție. Oamenii legii au stabilit, în urma verificărilor, că designerul a murit pe 28 aprilie, chiar în duminica Paştelui, în urma hemoragiei provocate de multiple fracturi şi leziuni, după ce mașina s-a izbit de un copac.

"A fost clasat drept accident de circulație, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit", a declarat Laura Vicol.

Inițial, s-a spus că există posibilitatea ca accidentul să se fii petrecut din cauza cuiva, însă acum a fost eliminată această ipoteză. Nici de accident nu se face vinovat nimeni, speculaţiile conform cărora designerul ar fi fost ucis devenind, practic, inexistente. Procurorii au decis, în aceste condiţii, să claseze dosarul, potrivit Antena3.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro