Cutremurător! Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș, după ce a murit într-un accident de mașină

Cutremurător! Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș, după ce a murit într-un accident de mașină © Facebook

Cornel Galeș s-ar fi stins din viață astăzi, în urma unui accident de mașină petrecut în Spania, la doar 60 de ani. Fostul regretatei artistei de muzică populară Ileana Ciuculete se mutase din țară în urmă cu peste un an, alături de iubita lui, Viviana.

Cornel Galeș plecase din România sătul de toate scandalurile pe care le-a avut cu fiii Ilenei Ciuculete, din cauza averii. Fostul soț al artistei s-ar fi stins din viață în urma unui accident de circulație grav, petrecut în Spania. Vestea a fost anunțată pe o pagină de socializare de către nașa lui Cornel Galeș. Doina Belu: „Am primit telefon de la un agent de circulație din Spania că (sic!) Cornel Galeș a avut un accident și e mort. Tu știi ceva, a mai confirmat o prietenă”.

La scurt timp de la aflarea veștii, mai mulți oameni au postat mesaje de condoleanțe pentru Cornel Galeș, care ar fi murit la doar 60 de ani, în urma unui grav accident de circulație petrecut în Spania. 

Ce s-a ales de averea Ilenei Ciuculete

Cornel Galeș a primit, conform legii, jumătatea de casă în care a locuit alături de regretata artistă de muzică populară. El a mai primit și o pătrime din jumătatea de vilă ce era a solistei, dar și o mare parte de drepturile de autor. El s-a luptat luni de zile cu fiii artistei, Mugurel și Cristian Sfetcu și a contestat decizia judecătorilor din anul 2018, fiind nemulțumit de modul în care s-a decis împărțirea averii Ilenei Ciuculete.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro