Dacian Varga, protagonistul unui scandal uriaș! Iubitul Mariei Constantin este acuzat că a călcat-o în picioare pe fosta iubită a lui Adrian Alexandrov, în centrul Capitalei

+3 click pentru
galerie

Larisa Judele și Dacian Varga © Hepta / Instagram

Fostul fotbalist Dacian Varga, actualul iubit al Mariei Constantin se află într-un scandal de proporții! Acesta este acuzat de Larisa Judele, fosta iubită a lui Adrian Alexandrov, că a călcat-o în picioare în centrul Capitalei, la Târgul de Crăciun. 

CITEȘTE ȘI - Bătaie în curtea Federaţiei Române de Fotbal! Dacian Varga a fost implicat!

Iubitul Mariei Constantin, Dacian Varga, este acuzat de către fosta iubită a lui Adrian Alexandrov, Larisa Judele, că a călcat-o în picioare, în centrul Bucureștiului, la Târgul de Crăciun. 

Larisa Judele a fost amenințată de către Dacian Varga, iar fosta iubită a lui Adrian Alexandrov nici acum nu a înțeles ce anume se întâmplă și de ce primește asemenea amernințări, din partea fostului fotbalist. 

CITEȘTE ȘI - FOTO / Elena Udrea, tu stii ce face iubitul tau cât tu ești plecată? Indiciu: are legătură cu o domnişoară cu care se pozează aproape dezbrăcat

„Am avut ghinionul sa ţin lângă mine pe unele persoane (aşa-zise prietene) care m-au adus în situaţia asta din cauza unor conversaţii care nu aveau legătură cu mine. Acest Dacian Varga este o cunoştinţă veche de ani de zile, de când îşi petrecea vacanţele în oraşul meu având bunici acolo. După ce eu m-am mutat în Bucureşti conversaţiile dintre noi s-au încheiat pentru că era flegmatic, arogant, îmi adresa cuvinte jignitoare ceea ce eu niciodată nu le pot vedea ca pe ceva frumos la un bărbat. Întâmplarea a fost că am avut prietene comune! Am fost sunată de către o prietena comuna zilele trecute, care mi-a transmis că a fost sunată şi ea la rândul ei de către Varga şi de către iubita lui actuală care ea a fost ,,prietenă” cu mine să îmi spună că dacă îl mai vorbesc de rău mă calcă in picioare! Bun! Am sunat-o pe Maria Constantin, mirată de situaţie, să o întreb personal de ce nu mă sună direct pe mine iubitul ei sau ea dacă are ceva de spus. Nu a răspuns! Nu am avut o perioadă tocmai bună în ultimul timp, şi, ca orice om, am ieşit împreună cu două prietene să ne plimbam la târgul de Crăciun liniştite. M-am trezit cu Maria Constantin că îmi vindea bomboane, am salutat-o şi am întrebat-o ce se întâmplă?! În clipa aceea, Dacian Varga, când m-a văzut a început să mă înjure să plec de acolo că mă calcă în picioare, am reacţionat la nervi şi i-am spus să vină. Am văzut că iese scandal şi m-am întors cu spatele să plec. M-am trezit smucită, mi-a rupt geanta şi mi-a dat o palmă. Au intervenit prietenele mele şi oamenii din jur, în acea înghesuială am căzut jos şi a început să dea cu picioarele în mine. Mi-a dat cu picioarele în cap şi peste tot! În acest timp Maria Constantin privea cu satisfacţie!”, ne-a povestit Larisa Judele, pentru wowbiz.ro. 

Larisa Judele și Adrian ALexandrov au trăit o frumoasă poveste de dragoste, în anul 2014

Larisa este fitoterapeut, și a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea! Potrivit surselor noastre de incredere, Larisa și Adrian Alexandrov au avut o relație în anul 2014, iar cei apropiați spun că au fost îndrăgostiți o perioadă bună, lucru de care ne dăm seama imediat, atunci când privim fotografiile postate pe rețelele de socializare, în urmă cu mai bine de trei ani, de Larisa Judele. Cei doi își serbau zilele onomastice împreună, ieșeau în cluburi și se simțeau bine unul în compania celuilalt.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest