Damian Drăghici, aniversare în lumina reflectoarelor. La 50 se declară mulţumit de viaţa sa: „Cel mai frumos cadou l-am primit deja”

Damian Drăghici, unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai iubiţi artişti de pe scenele din România, dar şi din străinătate, îşi sărbătoreşte frumoasa vârstă de 50 de ani în lumina reflectoarelor, pe scenă, în faţa celor care îl iubesc, oferindu+le un concert de zile mari, la Sala Palatului.

Damian Drăghici, unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai iubiţi artişti de pe scenele din România, dar şi din străinătate, îşi sărbătoreşte frumoasa vârstă de 50 de ani în lumina reflectoarelor, pe scenă, în faţa celor care îl iubesc, oferindu-le un concert de zile mari, la Sala Palatului.

Chiar dacă pe scenă se simte excelent, făcând de când se ştie ceea ce îi place, Damian Drăghici pune pe primul loc familia şi timpul petrecut cu soţia şi copilul.

La sfârşitul lunii martie, artistul şi politicianul îşi va impresiona publicul cu toate genurle muzicale. De la folclor, jazz, muzică clasică, dar şi melodiile lăutăreşti ce au făcut celebru proiectul Damian&Brothers.

“Am fost un copil sărac într-o familie de lăutari, care au decis că eu trebuia să învăț meseria aceasta, ca apoi să mă însor, să cânt la nunți și să-mi întrețin familia. Mi-am dat seama ca viața mea era bătută în cuie și urma să am un viitor previzibil. Acum, la vârsta de 50 de ani, concertul «Mulțumesc» reprezintă felul prin care îmi pot manifesta recunoștința față de tot ce mi-a oferit viața, față de tot ceea ce mi-a oferit Dumnezeu și, bineînțeles, pentru cel mai frumos dar pe care l-am primit, pe fiul meu Andrei Yeshua”,
a declarat Damian Drăghici pentru Libertatea. 

Viitorul sărbătorit care a înregistrat peste 20 de albume solo se declară extrem de mulţumit şi încântat de viaţa pe care o are, dar şi de viitoarea sa aniversare. 

“Sunt fericit că pot împărtăși experiența vieții mele cu publicul, alături de numeroși artiști de notorietate din România și din alte țări care au acceptat invitația de a lua parte la concertul aniversar de la Sala Palatului cu momente interesante și surprize”, adaugă Damian.

Viaţa lui Damian Drăghici, ruptă din filmele de la Hollywood

Damian Drăghici a înregistrat între 1993 şi 2019 peste 20 de albume solo. La o vârstă fragedă, artistul a fugit din ţară pentru a-şi arăta talentul pe străziile din Atena, apoi a studiat prin corespondență la prestigioasa școală de muzică Berklee College of Music. Ulterior, s-a întors în România unde  a concertat sub titulatura Damian & Brothers.
 

 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro