Damian Drăghici, un romantic incurabil. Aşa declaraţie de dragoste doar în filme mai vezi

+3 click pentru
galerie

Damian Drăghici, un romantic incurabil. Aşa declaraţie de dragoste doar în filme mai vezi © Foto: Facebook

Viaţa lui Damian Drăghici s-a schimbat radical după ce a devenit, din nou, tată. Relaţia pe care o are cu Cristina Stroe l-a întinerit, parcă, şi l-a făcut să renască. Artistul este mai fericit şi împlinit ca niciodată.

Şi pentru că mama copilului său este cea mai importantă femeie pentru el, Damian Drăghici nu s-a sfiit să-i arate dragostea sa public. După ce a cerut-o de soţie la televizor, de faţă cu o ţară întreagă, acum artistul nu se opreşte din a-şi uimi partenera. I-a făcut Cristinei Stroe o declaraţie de dragoste cum doar în filme mai vezi.

"Aici sunt cele mai importante persoane din viața mea. Cristina Stroe, iubita mea, femeia mea, artista super talentată, cu un suflet de aici până la lună și cu o inimă mare și bună, este persoană care mi-a schimbat viața și mă face să devin o variantă mai bună a mea în fiecare zi. Este cea mai bună, responsabilă și dedicată mamă. 🙏🏻 Mă întreb oare ce bine am făcut să merit o iubită și o femeie de asemenea calibru care mi-a dăruit și un copil miracol! Îi mulțumesc Lui Dumnezeu cât de norocos sunt să iubesc și să fiu iubit de doi îngerași! Va mulțumesc că existați și că sunteți familia mea și sufletul meu! Mulțumesc, buki, că mă faci om! Vă iubesc din tot sufletul!!! ❤️❤️❤️", a scris acesta ope Facebook.

Cristina Stroe, la rândul ei, a postat o fotografie cu Damian Drăghici şi cu fiul lor pe Facebook, alături de mesajul "Ei sunt totul pentru mine".

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro