Damian Drăghici, gest emoționant pe balcon. Artistul și-a încântat vecinii / VIDEO

Damian Drăghici, gest emoționant pe balcon. Artistul și-a încântat vecinii © Arhiva

Aflat în izolare, Damian Drăghici a luat exemplul italienilor și le-a oferit vecinilor un moment emoționant.

Damian Drăghici respectă izolarea, iar pentru că nu mai poate apărea pe scenă în fața fanilor, artistul a reușit să ajungă la sufletul lor, chiar și prin intermediul internetului. Ba mai mult, le-a oferit și vecinilor cele mai bune locuri la concertul pe care l-a susținut chiar pe balcon.

Artistul a decis să mai destindă puțin atmosfera cu un concert la nai, iar vecinii au fost cei mai norocoși. Căci aflați pe balcoanele din jur, oamenii s-au bucurat preț de câteva minute de un concert de zile mari, pe care cu siguranță nu îl vor uita prea ușor.

Preț de câteva minute, Draghici a cântat cu sufletul pentru sufletele care îl ascultau, atât live pe Facebook, cât și de la balcoanele vecine. Internauții au fost de-a dreptul încântați de inițiativa lui Damian, iar vecinii spectatori au oferit cântărețului un lung șir de aplauze.

”Noi, artiștii, vă suntem datori să vă dăruim neîncetat hrană pentru suflet...Azi, am simțit să cânt pentru vecinii mei dintre blocuri”, a fost mesajul pe care Damian Drăgici l-a scris în dreptul video-ului postat.

Pe data de 31 martie, artistul nostru trebuia să își sărbătorească ziua de naștere pe scena Sălii Palatului alături de fanii săi, încă concertul a fost reprogramat pentru data de 6 mai 2020, având în vedere lupta pe care o ducem acum împotriva coronavirusului.

Gestul său din mediul online vine ca o mulțumire, dar și ca un dar pe care Damian Drăghici l-a oferit înainte de a împlini frumoasa vârstă de 50 de ani.

Cei care s-au bucurat de concertul online susținut de Damian Drăghici nu au putut să nu îl și felicite pe artist. 

”Foarte frumos!”, ”De suflet!”, ”Așa ceva să se tot posteze”, ”Asta merită promovat în România”, „Domnule Damian, eu una, îți mulțumesc pentru că exiști. Mi-ai mângâiat sufletul cu acest nai...... Respect și stimă”, ”Felicitări maestre”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor care s-au bucurat de concertul lui Damian. 

Printre cei care au distrbuit în mediul online actul artistic al cântărețului se numără și Oana Roman. Vedeta s-a bucurat și ea de ineditul spectacol: ”Wow cât de frumos! Piele de găină!”, a scris Oana Roman pe pagina sa de Facebook. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro