Dan Badea a trecut peste divorţ! Declaraţii oficiale despre noua familie. "Nu simțim că ne lipsește ceva din viața de cuplu!"

+3 click pentru
galerie

După căsnicia eşuată, Dan Badea s-a schimbat foarte mult, atât pe plan profesional, cât şi personal. Prezentatorul tv trăieşte în prezent o viaţă de poveste, împreună cu soţia sa, Mădălina şi micuţul Arias Badea. 

Dan Badea a povestit recent despre începuturile vieţii de familie, dar şi despre micuţul Arias, care îi pune zâmbetul pe buze în fiecare zi. În septembrie, el şi soţia lui, Mădălina au împlinit 2 ani de la nuntă şi au sărbătorit dublu, incluzând şi ziua băieţelului lor. "Am sărbătorit cu familia și prietenii în curte, la piscină, am avut și tort cu cifra 6 pentru Arias, care pe 3 septembrie a împlinit 6 luni.", a declarat Dan Badea pentru Libertatea.ro. 

Cei doi se simt cu adevărat fericiţi, trăind o poveste de dragoste minunată, viaţa de cuplu stabilindu-se cu adevărat o dată cu apariţia băieţelului lor. "Ne simțim cu adevărat împliniți acum. Nu simțim că ne lipsește ceva din viața de cuplu. Vacanțele care ne plac mult acum le vom face împreună cu Arias.", spune el. 

Povestea de la iUmor

Dan Badea, împreună cu colegul său, Şerban Copoţ, sunt cei care prezintă emisiunea "iUmor". Vedeta Tv a vorbit despre relaţia cu juraţii show-ului, dar şi despre cea cu colegul său, Şerban, fiind foarte încântat de faptul că face parte din acest proiect. "Pe Delia o știu de când avea 16 ani și am și cântat împreună. Cu Bendeac plănuiam să lucrez de mult și oricum vorbim aceeași limbă. Pe Cheloo l-am descoperit și ca om și m-a surprins plăcut. Dar surpriza cea mai mare a fost Șerban, cu care am avut chimie din prima clipă și cu care am devenit prieten bun.", a încheiat Dan Badea, conform Libertatea.ro

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro