VIDEO / Dan Badea lămurește în direct scandalul în care a fost implicat: „Nici nu știu unde e DIICOT”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Dan Badea lămurește în direct scandalul în care a fost implicat: „Nici nu știu unde e DIICOT” © captură video

În urmă cu scurt timp au apărut în presă informații potrivit cărora Dan Badea ar fi fost implicat într-un dosar DIICOT legate de droguri. În direct la „Xtra Night Show”, simpaticul artist a lămurit întreaga situație. 

După ce a fost acuzat că face parte dintr-un dosar DIICOT legat de droguri, Dan Badea a lămurit totul, la „Xtra Night Show”.

„Șocant pentru mine și mai ales pentru toată lumea. Am aflat azi cu stupoare că ar fi un dosar, era o lume paralelă. M-a și sunat cineva și mi-a zis să vorbim despre noul scandal. Le-am zis că scandal o să fie dacă nu retrag știrea aia. Nici nu știu unde este DIICOT! Dacă era o glumă, era cumva. Dar știrea asta s-a rostogolit și nu e normal. Mi se pare normal să mă suni. Mi se pare stupid, a trebuit eu să cer lămuriri la DIICOT.
Există o adresă de mail, am cerut să văd despre ce e vorba, sunt sigur că e vorba de o confuzie. Vă rog frumos, hai să ne lămurim. 

Ei mi-au zis că au CNP-ul și e vorba despre mine. Lumea mă știe de Dan Badea și eram sigur că este o chestie de confuzie, nu ai cum...Nu asta era problema, de nume. Eu nu fac chestii de genul ăsta, nu am nicio legătură cu drogurile, nu există fapta, ceea ce s-a și dovedit. 

E ca și cum mâine Dan Capatos îi dă în cap cuiva și se scrie că tu ai făcut asta. Băi dar nu verifici? Așa cum am putut eu să cer explicații de la DIICOT, așa puteau să facă și cei de la site-ul respctiv. Tot la biroul de presă am cerut și eu același lucru, mi-au stricat tot zen-ul. De duminică sunt și tătic, Dan Badea, niciun drog” a spus Dan Badea, la „Xtra Night Show”.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro