Dan Negru a filmat cel de-al 20-lea Revelion! Cu ce se ocupă prezentatorul în viaţa de zi cu zi

+2 click pentru
galerie

Dan Negru a filmat cel de-al 20-lea Revelion! Cu ce se ocupă prezentatorul în viaţa de zi cu zi © arhivă


Dan Negru are 48 de ani şi este un adevărat showman, având sute de proiecte televizate la care a lucrat de-a lungul anilor. Recent, tocmai a încheiat filmările celui de-al 20-lea Revelion.

Dan Negru este fără doar şi poate printre singurii prezentatori tv remarcaţi din ţara noastră. Cunoscut drept omul revelioanelor, acesta tocmai a încheiat filmările pentru cel de-al 20-lea şi este foarte încântat. Potrivit Click.ro, omul de televiziune a recunoscut că s-a privit pe el însuşi în unii ani, de sărbători, petrecând în acest mod mai mult timp cu familia. "În noaptea de Revelion mai prezint câte un spectacol, alteori nu mai am chef de nimic şi stau cu ai mei, acasă. Mi s-a întâmplat de câteva ori să fiu doar cu familia mea, să mă uit la mine, la TV.", a declarat Dan Negru.

Majoritatea oamenilor îl ştiu pe Dan Negru de la tv, din cadrul emisiunilor pe care acesta le-a moderat la Antena 1, însă puţini sunt cei care ştiu cu ce se ocupă el în viaţa de zi cu zi. Dan are propria afacere, în domeniul imobiliar, având un succes colosal şi pe acest plan. Totul îi merge ca pe roate în ceea ce priveşte profesia, însă viaţa de familie a fost întotdeauna pe primul loc pentru vedetă. Dan Negru îşi doreşte tot binele pentru copiii lui, pe care îi iubeşte foarte mult. "Cât despre anul viitor, îmi doresc să-mi trăiască copiii frumos. Dara are 9 ani şi Bogdan, 7 ani. Asta e cel mai important, să crească ei, să fie sănătoşi.", a completat Dan Negru pentru sursa citată. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro