Dan Negru, despre tragedia din Timișoara: „Cunosc bine locul”

+3 click pentru
galerie

Dan Negru, despre tragedia de la un bloc din Timișoara: „Cunosc bine locul” © Arhivă

Toată țara este șocată de tragedia de la Timișoara. Trei persoane au murit, printre care un nou născut și un copil de 3 ani, după o deratizare care a dus la evacuarea unui bloc întreg. Sunt multe opinii și explicații oferite în acest caz, una dintre ele fiind a lui Dan Negru, care explică chiar că zona îi este foarte cunoscută.

Dan Negru a scris, pe Facebook, despre subiectul momentului. Tragedia de la Timișoara a șocat pe mulți și scoate la suprafață niște probleme mai largi, adresate chiar de îndrăgitul prezentator.

„Cunosc bine locul tragediei din Timisoara pentru că e in zona Complexului Studentesc, la doi pași de centru”, începe postarea lui Dan Negru. „Locul e plin de ghetouri!”

Prezentatorul evidențiază, astfel, că de aici vine și nevoia oamenilor de a apela la deratizări ieftine, care se dovedesc a fi chiar fatale.

„Centrele orașelor românești sunt ghetouri la prețuri imobiliare exorbitante și împânzite cu afișe electorale”, a mai scris Dan Negru, pe Facebook.

Zece oameni au fost internați în spital

După deratizarea efectuată la blocul din Timișoara, trei oameni au murit, în timp ce alți 38 au ajuns la spital. Dintre ei, 10 au avut nevoie de internare și sunt acum sub atenta supraveghere a medicilor.

„Au fost efectuate 38 de fişe la prezentarea pacienţilor la UPU, aceştia au fost investigaţi, analizaţi, urmăriţi, diagnosticaţi, astfel încât să fim siguri despre starea lor de sănătate”, au precizat surse medicale.

Toate apartamentele din bloc au fost evacuate, iar oamenii relocați.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro